(Gambar2) Gila Babi!! Samseng Umno Mengganas Di Tapak Ceramah Jelajah Merdeka Rakyat, Ada Yang Ditikam.. Jom Terjah!!Apa yang dijangka sudah berlaku. Pihak "Pencacai" yang diketuai oleh Megat cuba membuat kacau dengan kumpulan motor dengan mereka buat bising dan buat provokasi. 

Inilah tamadun UMNO yang bakal berakhir. Ayuh turun ramai-ramai kita halang "niat busuk" mereka... Lokasi : Dataran Shaharuddin, Batu 8 1/2, Gombak Utara, Selangor (Belakang Universiti Islam Antarabangsa)

LIVE Dari Gombak: Jelajah Merdeka Rakyat Bersama DS Anwar Ibrahim.. Jom Terjah!!

SIARAN LANGSUNG! 
Siri Jelajah Merdeka Rakyat malam ini diteruskan di parlimen Gombak bertempat di Dataran Shaharuddin, Batu 8 1/2, Gombak Utara, Selangor.

Mendahului senarai yang bakal hadir malam ini semestinya Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim, Timbalan Presiden KEADILAN, Azmin Ali yang merupakan ahli parlimen Gombak, ADUN Batu Caves, Amiruddin Shari dan Yang di-Pertua PAS kawasan, Salehuddin Nasir.

Bongkar Berapi!! Patut Ler Kadar Elektrik Sekarang Lebih Tinngi, Rupa2Nyer Ada Cerita Di Sebaliknya.. Jom Terjah!!Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN) sebentar tadi mendakwa keluarga bekas Perdana Menteri kelima, Abdullah Ahmad Badawi terlibat dalam pembekalan meter melalui program penggantian meter analog kepada elektronik Tenaga Nasional Berhad (TNB).
Pengerusi Biro Pelaburan PKR, Wong Chen berkata, syarikat Obata-Ambak Holdings Sdn Bhd yang dimiliki Noor Asiah Mahmood (gambar atas), adik kepada isteri pertama Abdullah, Allahyarham Endon Mahmood, memiliki 15 peratus pegangan saham dalam Malaysian Intelligence Meters Sdn Bhd, salah sebuah daripada lima syarikat yang membekalkan meter elektronik tersebut kepada TNB.

(Gambar) Gempaq: Mizz Nina, Isteri Noh Hujan Dirompak Ketika Berhenti Di Lampu Isyarat, Cermin Kereta Dipecah.. Jom Terjah!!!


Mizz Nina Dan Suami, Noh Hujan
PETALING JAYA: Penyanyi bertaraf antarabangsa, Mizz Nina mengalami situasi cemas apabila tingkap kereta yang dipandunya telah dipecahkan oleh individu yang tidak dikenali di Ampang Jaya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.