Video Hot: Pelakon Terkenal Yang Juga Janda Muda Berharap Sangat2 Bertemu Jodoh Dengan Ustaz.. Jom Terjah!!

Part 1

Part 2

TEMERLOH: Pelakon siri Gerak Khas, Abby Abadi dalam nada seloroh mengharapkan bertemu jodoh dengan ustaz untuk memberikan bimbingan dalam kehidupannya setelah ‘berhijrah’.

Beliau menyatakan demikian pada program Talk Show di Dataran Kerdau malam ini yang dipengerusikan oleh AJK Pemuda PAS Malaysia, Ustaz Kamal Ashaari.

Turut menjadi ahli panel ialah Ketua Dewan Pemuda PAS Malaysia, Ustaz Nasrudin Hassan at-Tantawi dan Ketua Dewan Muslimat PAS Pahang, Ustazah Salamiah Mohd Nor.

Abby menjelaskan beliau seronok berada di dalam majlis seperti itu kerana dapat menambahkan ilmu.

Inilah Videonya: 2 Jaringan Menarik Cristiano Ronaldo Menyingkirkan Pasukan Belanda di EURO 2012.. Jom Terjah, Diulas Oleh Pengulas Arab!!


PORTUGAL mengesahkan tempat ke suku akhir setelah menundukkan Belanda 2-1 dalam perlawanan menarik Kumpulan B, sekali gus meranapkan impian Belanda untuk mengakhiri pertemuan terakhir grup dengan kemenangan.


Portugal yang turun untuk menutup mulut pengkritik ekoran tahap prestasi kurang menonjol pada perlawanan sebelum ini, membuktikan mereka masih berbisa apabila jaringan menarik Cristiano Ronaldo memberikan kemenangan berharga untuk melangkah ke suku akhir.


Ronaldo menjaringkan dua gol yang penting dan berharga buat Portugal dalam perlawanan ini.


Gol pertamanya dijaringkan pada minit ke-73 untuk menjarakkan mata dan mengukuhkan kedudukan layak ke suku akhir.


Sebelum ini, Belanda yang menguasai babak awal perlawanan menunjukkan taring apabila menjaringkan gol menerusi Rafeal Van Der Vaar pada minit ke-10 untuk mendahului 1-0.


Portugal yang tersentak dengan jaringan awal Belanda, cuba menjaringkan gol dengan percubaan bahaya. Namun berjaya dikekang oleh pertahanan The Oranje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.