Terkini!!! (Video & Gambar2) Flat PKNS, di Jalan Kerinchi Terbakar Petang Tadi... Jom Saksikan!!!SHAH ALAM - Flat PKNS Kampung Kerinchi dilaporkan terbakar sekitar jam 4.40 petang tadi.

Pihak bomba dikatakan sedang berusaha memadam kebakaran di tingkat paling atas flat 17 tingkat itu.

Hangat!!! PRK N.20 Sungai Limau.. BN Makin Keliru: Faktor Calon Sukarkan Untuk BN Menang Satu Analisa.. Jom Terjah!!!


BN ‘mati angin’ apabila PAS mempelopori politik damai untuk PRK Sungai Limau kali ini. BN yang sudah terbiasa dengan politik putarbelit, fitnah dan menyerang peribadi calon lawan, tiba-tiba kali ini dihadapkan dengan politik lunak PAS.
BN menyedari bahawa langkah menyerang peribadi calon PAS membahayakan diri sendiri kerana tiada isu yang boleh dieksploit. Ustaz Mohd Azam Abd Samat adalah tokoh muda yang terpuji sekalipun terbabit dalam politik namun tidak pernah naik ke pentas menghentam sesiapa.

Memalukan!! (Gambar) PM Haji Najib Buat Hal Semasa Forum Ekonomi Islam Sedunia di London Tersebar.. Jom Terjah!!!

PM Haji Najib didapati lena dan tidur disebabkan kepenatan ketika Forum Ekonomi  Islam Sedunia di London baru-baru ini. Gambar beliau tidur telah tersebar di media internet.

Musibah!! (Gambar) Lembah Kelang Sesak Teruk Akibat Banjir Kilat Dan Pokok Tumbang.. Jom Terjah!!!

Hujan sebabkan lalu lintas sesak, pokok tumbang di sekitar Lembah Klang

Hujan lebat yang melanda Lembah Klang kira-kira 4 petang hari Rabu mengakibatkan kesesakan lalu lintas, pokok tumbang dan bumbung rumah diterbangkan angin.

Jurucakap Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) berkata hujan lebat itu mengakibatkan kesesakan lalu lintas di Km8.7, Lebuhraya Besraya menghala ke Kampung Malaysia dan Sungai Besi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.