Kontroversi Berapi!! Pelakon Tasha Shilla Peragakan Pakaian Lambang Salib di Anugerah Skrin 2012.. Jom Terjah!!!


Minggu lepas, berlangsungnya majlis pelancaran tema pakaian ‘fairy tale’ untuk Anugerah Skrin 2012. Sempena majlis ini, beberapa orang selebriti wanita iaitu Erra Fazira, Anzalna Nasir termasuklah Tasha Shilla telah memperagakan baju dari pereka fesyen masing-masing.

Namun, timbul isu tak diingini apabila baju rekaan Hazwani Osman yang diperagakan oleh Tasha Shilla dikatakan mempunyai simbol salib. Para peminat yang melihat rekaan ini mengakui bahawa pereka fesyen tidak sensitif dan ia menimbulkan ketidak-puashatian terhadap mereka.

 

Terkini!! Tindakan 'Bijaksana' Kelab Putera 1Malaysia Terima Padah, Kenderaan Diserang.. Jom Terjah!!

 
AMMAN - Pasukan misi bantuan kemanusiaan Kelab Putera 1Malaysia (KP1M) tiba di kem pelarian Za'tari di daerah Al-Mafraq semalam bersama dengan wakil kedutaan Malaysia bagi melihat sendiri keadaan kem tersebut.

Kem pelarian ini menempatkan lebih 37,000 pelarian yang berlindung akibat dari perang saudara yang berlanjutan di negara jiran, Syria.


Pasukan yang diketuai Presiden KP1M, Datuk Abdul Azeez Rahim pada mulanya disambut dengan senyuman para pelarian apabila mereka melihat bendera negara berkibar di kenderaan.

Namun, sedikit kekecohan berlaku apabila para pelarian tidak berpuas hati melihat KP1M memakai bendera Kerajaan Syria pada pakaian.


Difahamkan, para pelarian ini adalah penentang Presiden Syria, Bashar Al-Assad dan mereka mahu KP1M menggunakan bendera Pergerakan Pembebasan Syria yang baru.


Gambar2: Nana, Gadis berusia 16 Tahun Ditumbuhi Misai dan Berjambang, Betisnya ditumbuhi Bulu Lebat.. Jom Terjah!!!

pix_middle

BEIJING: Bagi setiap gadis, usia belasan tahun adalah yang paling sukar dalam kehidupan mereka dan juga yang paling menyeronokkan dan tidak boleh dilupakan.

Tetapi tidak bagi Nana, 16, yang baru-baru ini ditumbuhi bulu lebat pada muka dan tubuhnya selepas menjalani rawatan untuk menyelamatkan nyawa.
Dia kini lebih rela menghabiskan masa bersendirian, berkurung di dalam bilik.

Tahniah!!! Datuk Chong Wei juara Terbuka Denmark.. Jom Terjah!!

Lee Chong Wei

KUALA LUMPUR 22 Okt. - Perseorangan utama negara, Datuk Lee Chong Wei meraikan hari jadinya yang ke-30, semalam dengan merangkul kejuaraan Terbuka Denmark 2012 Siri Super Dunia Persekutuan Badminton Dunia (BWF).


Dia yang juga pilihan utama kejohanan itu menumpaskan pilihan ketujuh dari China, Du Pengyu 15-21, 21-12, 21-19 dalam tempoh 72 minit perlawanan akhir di Odense Sports Park, Odense, Denmark.


Tahniah!!! Inilah Video Perlawanan Harimau Muda Vs Vietnam U21 Final Newspaper CUP 2012.. Jom Terjah!!
Sedakasejahtera.com ingin kongsikan bersama anda Video Perlawanan Harimau Muda Vs Vietnam U21 Final Newspaper CUP 2012.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.