LIVE: JAMUAN MAKAN MALAM BERSAMA MENTERI BESAR SELANGORAhli Parlimen Baling Kini Stabil Selepas Serangan Angin Ahmar.. Doakan Kesejahteraan...GEORGETOWN: Ahli Parlimen Baling, Datuk Taib Azamuden Mohd Taib kini berada dalam keadaan setabil selepas rebah diserang angin ahmar ketika hendak solat Dhuha semalam.

Beliau kini dirawat di salah sebuah hospital swasta di Pulau Pinang sejak semalam (23 Januari) kerana terkena angin akmar di kediamannya di Baling, Kedah.

Menurut anaknya yang juga Setiausaha Dewan Pemuda PAS Negeri Pulau Pinang, Ustaz Afnan Hamimi, ayahnya tiba-tiba rebah ketika hendak menunaikan sembahyang sunat Dhuha kira-kira pukul 9.30 pagi semalam.

Kini beliau dimasukan ke tingkat  1, Wad CCU di Hospital Swasta berkenaan. Namun keadaanya agak stabil.

Budak Hilang!! Ibu bapa Sahkan Mayat Ditemui Adalah William Yau Zhen Zhong..PETALING JAYA — Ibu bapa kepada William Yau Zhen Zhong, 6, mengenal pasti mayat kanak-kanak yang dijumpai di Pelabuhan Klang petang semalam adalah anak mereka yang dilapor hilang 16 Januari lepas.
Ketua Polis Daerah Subang Jaya, ACP Yahaya Ramli berkata, mayat kanak-kanak itu dikenal pasti berdasarkan pengecaman oleh pasangan itu yang menemui dua parut di belakang kepala dan satu di dahi kanak-kanak berkenaan yang mempunyai persamaan dengan William.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.