Terbaru!!! (Gambar &Video) Inilah Wajah Gadis Warga China Yang Diculik Di Singamata Reef Resort... Jom Terjah!!!

Gao Huayun

PETALING JAYA: Bapa kepada pelancong warga China yang diculik di sebuah resort di Semporna, Sabah menghubungi Stesen Radio ‘Shanghai People’ bagi merayu mendapatkan bantuan daripada pihak berkuasa untuk menyelamatkan anaknya.

Beliau berkata, anak perempuannya, Gao Huayun, 29, bekerja di sebuah firma Jepun dan memperoleh keputusan cemerlang dalam pengajiannya.

Beliau pada Rabu menerima surat daripada sebuah universiti di Britain bagi memaklumkan bahawa anak perempuannya diterima masuk menyertai program Sarjana Pengurusan Perniagaan (MBA).

Tontonan Dewasa Sahaja!!! (Video Terlampau) Penyanyi Singapura Kegelian Terlampau.. Jom Terjah!!!

Awat la sampai jadi macam ni:-Terkini!!! Apa Motif Pendedahan Jabatan Pertahanan Amerika Belanja RM10.81 Juta Untuk Mencari Pesawat #MH370 Hingga Kini? Jom Terjah!!

MH370: Tentera AS belanja lebih RM10.8 juta

KUALA LUMPUR: Tentera Amerika Syarikat (AS) dilaporkan telah berbelanja lebih AS$ 3.3 juta (RM10.81 juta) dalam usaha mencari dan menjejaki kehilangan pesawat Malaysia Airline (MAS) MH370, seperti yang dilaporkan agensi berita Reuters.

Menurut Jurucakap Pentagon pada Rabu dalam laporan tersebut, kini mereka telah membuat rancangan baru untuk menggandakan jumlah asal yang diperuntukkan iaitu AS$ 4 juta kepada dua kali ganda jumlah itu untuk operasi mencari.

BERAPI!!! Identiti Blogger Papagomo Akhirnya Telah Didedahkan Sendiri Oleh Menteri Pertahanan.. Jom Terjah!!!

Ahli Parlimen Pandan, Rafizi Ramli menyelar blogger Papagomo kerana menafikan identitinya dan mengaku tidak pernah berada di dalam kapal selam Scorpene. Gambar fail.Ahli Parlimen Pandan, Rafizi Ramli menyelar blogger Papagomo kerana menafikan identitinya dan mengaku tidak pernah berada di dalam kapal selam Scorpene. Gambar fail.

Menteri Pertahanan, Datuk Seri Hishammuddin Hussein mengesahkan identiti blogger Papagomo sebagai Wan Muhammad Azri Wan Deris yang dilaporkan menaiki kapal selam Scorpene pada 9 Disember 2011 sempena Pameran Maritim dan Udara Antarabangsa Langkawi (Lima) 2011.
Pengesahan itu dibuat melalui jawapan bertulis di Dewan Rakyat bagi menjawab soalan lisan Ahli Parlimen Pandan, Rafizi Ramli yang meminta menteri pertahanan menyatakan tarikh dan tahun bila seseorang bernama Wan Muhammad dibenarkan menaiki kapal selam Scorpene.

Allahu Rabbi!!! (Gambar2) Menggemparkan Kebakaran Di Dataran Shell, Gua Musang Akibat Limpahan Minyak.. 11 Cedera 7 Kenderaan Terbakar


As salam YDH Dato/ tuan.

Dimaklum satu kes kebakaran di Dataran Shell, Persiaran Raya, Gua Musang sbg mana GMusang Rpt. 1110/14..

Pengadu: 
L/ Kpl Maarof Aman, 25 thn, kerja sbg anggota Bilik Gerakan, IPD GMusang.


Fakta Kes:
Pada 022220 hrs, pengadu terima maklumat pertama mengatakan kejadian kebakaran dilokasi dan beberapa orang cedera.

Uishhh Bestnya!!! 1,400 Pelajar Cemerlang Dalam Peperiksaan Terima RM500, Sapa Yang Bagi? Jom Terjah!!!Kota Bharu: Seramai 1,400 pelajar cemerlang dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM) dan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) tahun lalu bakal menerima sumbangan RM500 daripada kerajaan negeri.
Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Insan, Pendidikan dan Pengajian Tinggi negeri Datuk Dr Mohamed Fadzli Hassan berkata, sumbangan itu membabitkan sejumlah peruntukan berjumlah RM700,000 yang disediakan khas sebagai bantuan kecemerlangan untuk pelajar.

PANAS!!! Jawatan Presiden FAM Dicabar.. 3 Nama Telah Dicalonkan, Jom Terjah!!!

Hamidin Mohd Amin
Hamidin Mohd Amin.
PETALING JAYA: Persaingan tiga penjuru bagi menduduki kerusi panas jawatan presiden Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) dijangka akan berlaku pada Mesyuarat Kongres Pemilihan Ke-50 pada 25 Mei ini.
Bagaimanapun senarai nama tiga pencalonan jawatan ini tidak didedahkan oleh Setiausaha Agung FAM, Datuk Hamidin Mohd Amin. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.