HANGIT!!! (Cun Habis) Pelakon Dan Pengacara Terkenal, Fizo Omar Bakal Nikah Dengan Gadis Ini Tak Lama Lagi Dah.. Jom Terjah!!!


Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim nikah 8 Disember 2013 - Mungkin satu berita kurang baik buat peminat setia Fizo Omar yang bergelar wanita kerana pelakon itu bakal mengakhiri zaman bujangnya dua minggu dari sekarang.


Seperti diwar-warkan sebelum ini, gadis yang menjadi pilihan hati Fizo Omar, 28, ialah model pakaian muslimah, Mawar Abdul Karim, 23. Ketika ini, kedua-dua keluarga pasangan Fizo dan Mawar sedang sibuk membuat persiapan untuk majlis pernikahan mereka.

"Memang saya sangat sibuk membuat persiapan untuk hari perkahwinan yang bakal berlangsung sekitar dua minggu lagi. Saya harap semua pihak mendoakan agar semua persiapan ini akan berjalan dengan lancar."

Analisa Hangat!!! PRK N20 Sg. Limau: BN Dijangka Menang 'BESAR'? MB Ku Bakal Isytihar Cuti Umum Bagi Negeri Kedah.. Jom Terjah!!!


 Menteri Besar Kedah, Datuk Mukhriz Mahathir akan mempertimbangkan pengisytiharan cuti umum bagi negeri Kedah pada hari pengundian PRK Dun Sungai Limau, 4 November ini.

Bagaimanapun katanya, buat masa ini beliau tidak nampak keperluan untuk mengumumkan cuti pada hari berkenaan kerana ia tidak akan menjejaskan proses pengundian.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.