Gambar Panas!!! Ady Putra Berciuman Dengan Nora Danish... Kenapa Sampai Begitu Sekali Yer??? Jom Terjah!!!


Fuhhhhhhhhh. Tajuk tak mengalah kan? Takkanlah dia sanggup menduakan isterinya. Nasib baiklah perkahwinan ini hanyalah untuk filem Aku Terima Nikahnya.

Lagi beberapa keping gambar Nora Danish menjadi isteri kepada Adi Putra dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook MIG Online.
Gambar lagi....

Sekembalinya Dari Berbulan Madu Di Pulang Redang : Doktor Sahkan Aktres Fasha Sanda Mengandung - Bunting Pelamin Kata Fasha.. Jom Terjah!!!fasha
Media Hiburan petang ini melaporkan yang aktress popular,Fasha Sandha telah disahkan hamil dua minggu.
Berita yang semestinya menggembirakan pasangan Fasha Sandha & Rizal Ashram yang baru sahaja selesai berbulan madu di Pulau Redang, Terengganu minggu lalu.

Demonstrasi Di Luar Ibu Pejabat SPR : Desak Pengerusi Dan Timbalannya Letak Jawatan.. Jom Terjah, Mengapa???Sekumpulan kecil ahli PKR mengadakan demonstrasi di luar ibupejabat Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) di Putrajaya pagi ini menuntut peletakan jawatan pengerusi dan timbalan pengerusi suruhanjaya itu  atas dakwaan mereka adalah ahli Umno.

NONEKumpulan 13 ahli akar umbi yang diketuai Anggota Majlis Bandaraya
Subang Jaya, Michael Tamil membawa kain rentang serta melaungkan slogan selama kira-kira lima minit di pintu pagar Pusat Pentadbiran Kerajaan (Kompleks C), di mana beberapa agensi kerajaan yang lain turut ditempatkan.

Kain rentang itu bertulis 'Rakyat mencintai demokrasi hendak pengerusi dan timbalan pengerusi SPR letak jawatan', manakala mereka melaungkan 'resign (letak jawatan), bersihkan SPR'.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.