Terpanas!!! Sesudah "Tak Tahan Lagi" Walaupun Dah Kahwin 28 Tahun, Akhirnya Bekas Pemain Badminton Negara Bercerai.. Jom Terjah!!!

SAAT BAHAGIA...perceraian Jailani dan Raja Azmi dijangka difailkan hari ini.
SAAT BAHAGIA...perceraian Jailani dan Raja Azmi dijangka difailkan hari ini. 
Penerbit filem, Raja Azmi Raja Sulaiman dan Mohamad Jalani Sidek sah bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, jam 3.30 petang tadi.

KUALA LUMPUR: “Selepas difikirkan masak-masak, hanya perceraian jalan terakhir untuk membersihkan nama suami saya daripada terus dicemuh,” kata produser filem Raja Azmi Raja Sulaiman, 53, mengenai perceraiannya dengan suami, Jalani Sidek, 48, yang akan difailkan di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, dekat sini, hari ini.

Panas Terkini!! Keluarga Pelakon Veteran Datuk Aziz Sattar Tidak benarkan Presiden Seniman Dan Media Melawat Pelakon Ini Di Wad... Mengapa?? Jom Terjah!!!

Aziz Satar

KUALA LUMPUR: Presiden Persatuan Seniman Malaysia (Seniman), Zed Zaidi keliru apabila ahli keluarga pelakon veteran, Datuk Aziz Satar tidak membenarkan pihaknya serta wakil media untuk melawat pelakon itu selepas dimasukkan ke Hospital Ampang pada Sabtu lalu kerana serangan sakit jantung.

Zed berkata, pihaknya sebelum ini menerusi Biro Veteran persatuan itu telah memaklumkan kedatangan mereka dan mendapat persetujuan daripada ahli keluarga Aziz.

"Saya tidak pasti mengapa keadaan jadi begini kerana kehadiran Seniman dengan niat yang baik iaitu untuk melawat dan bertanya mengenai keadaan Pak Aziz selain menyerahkan sumbangan bagi membantu meringankan bebannya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.