Ishhhh!!! Kenaikan Harga Yang Keterlaluan Nie, Ini Senarainya : Jom Boikot Jangan Beli - Ada Berani??SHAH ALAM - British American Tobacco Malaysia (BAT Malaysia) mengumumkan kenaikan RM1 pada harga semua rokok keluarannya, berkuatkuasa hari ini.
Dalam satu kenyataan, Pengarah Urusan BAT Malaysia, Stefano Clini memberitahu, bahawa BAT Malaysia berhadapan dengan tekanan inflasi dan kos pengeluaran menyebabkan kenaikan kos operasi dari semasa ke semasa.

Terkini!!! Krisis MB Selangor: "Cukup La... Mari Kita Fikir Pulak Masalah Kebajikan Rakyat.." Ingatan PAS Selangor, Jom Terjah!!!


SHAH ALAM - Titah Sultan Selangor yang dukacita dengan tindakan PKR dan DAP dalam merungkai kemelut jawatan menteri besar menyebabkan rakan sekutu perikatan itu memohon kedua-dua parti berkenaan akur kepada perintah istana.

"Pas Selangor ingin menzahirkan rasa sedih dan dukacita atas kemurkaan baginda tuanku Sultan Selangor atas kejadian yang telah berlaku.... kita tidak akan kemana-mana apabila menentang institusi Raja ini.

Episod Baru Bermula!!! (Video) Sultan Selangor 'MURKA" PKR Dan DAP Hanya Hantar Satu Nama.. Jom Terjah!!!

Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah (kanan) murka DAP dan PKR ingkar arahan hantar lebih 2 nama sebagai calon pengganti Menteri Besar Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim (kiri). Gambar fail The Malaysian Insider.Munir berkata hanya parti PAS yang akur dengan titah Sultan Selangor dengan menyenaraikan tiga nama calon MB Selangor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.