Terkini!!! Pegawai Awam IPK Kedah Meninggal Dunia Akibat Influenza A, 300 Pegawai Awam PDRM Digesa Lakukan Saringan.. Takziah!!!

Seorang pegawai awam wanita Polis Diraja Malaysia (PDRM) dari Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kedah, disahkan meninggal dunia hari ini akibat dijangkiti selesema, Influenza A.
Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar (gambar) berkata mangsa didapati dijangkiti virus itu selepas menghadiri majlis "Perjumpaan Pegawai Awam PDRM bersama KPN" di Melaka, Khamis lepas.
Pegawai awam berusia 48 tahun itu meninggal dunia di Hospital Melaka, kira-kira jam 11.10 pagi hari ini.

Eksklusif: Pelakon Watak Air Mata, Wan Maimunah Berkahwin Di Usia 60 Tahun Dengan Ahli Perniagaan 7 Tahun Lebih Muda Daripada Beliau.. Jom Terjah!!!


MENCECAH usia 60 tahun, selepas sekian lama hidup menjanda, pelakon Wan Maimunah Wan Abdul Aziz bakal bernikah lagi.

Pelakon yang terkenal dengan watak-watak sedih dalam drama itu sendiri mengesahkan bahawa dirinya akan kembali mendirikan rumah tangga dengan seorang ahli perniagaan berasal dari Johor, berusia tujuh tahun lebih muda daripada beliau.

"“Kami mula berkenalan kira-kira dua bulan lalu sebelum bersetuju untuk berkahwin tidak berapa lama selepas perkenalan itu. Saya tidak pernah menjangka akan kembali bergelar isteri apatah lagi pada usia seperti ini, namun kita tidak dapat melawan ketentuan takdir ALLAH," katanya dipetik dari sebuah portal.

Terkini!!! Polis Sahkan Pengikut Tuhan Harun Tembak Mati Penguatkuasa Jaip.. Jom Terjah!!!

Jenazah Ahmad Rafli Abd Malek dibawa ke hospital untuk bedah siasat selepas ditembak di depan rumahnya, bulan lalu. Gambar fail.Jenazah Ahmad Rafli Abd Malek dibawa ke hospital untuk bedah siasat selepas ditembak di depan rumahnya, bulan lalu. Gambar fail.Seorang daripada 15 pengikut ajaran sesat Tuhan Harun yang ditahan adalah individu yang menembak mati Ketua Penolong Pengarah Penguatkuasa Jabatan Agama Islam Pahang (Jaip), Ahmad Rafli Abd Malek, bulan lalu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.