Rehatkan Minda.. Jom Layan Filem "Istanbul Aku Datang" Full Movie Online.. Sapa2 Nak Sedut Pun Boleh.. Jom Terjah!!!


Sinopsis filem Istanbul Aku Datang

Istanbul Aku Datang mengisahkan perjalanan seorang gadis yang penuh kesungguhan dan percaya akan takdir cintanya, Dian lakonan Lisa Surihani yang sanggup terbang ke Istanbul untuk berada dekat kepada kekasih hatinya, Farouk lakonan Tomok yang juga pelajar jurusan kedoktoran di universiti di sana.

Gambar2: Himpunan Kebangkitan Rakyat Di Negeri Johor Amat Luar Biasa, Apakah Ini Petanda Awal BN Akan Tumbang Di Johor Jom terjah!!!


BIAR GAMBAR BERBICARA...

LOKASI:- DATARAN RAKYAT, PARIT SALLEH ROS, PARIT RAJA, BATU PAHAT JOHOR,

ACARA:- HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT PERINGKAT NEGERI JOHOR.Terkini!! Himpunan Besar-besar Di Bumi Mesir.. Cabaran Getir Buat Presiden Bakal Berakhir... Jom Ikuti!!


Anggota Panel Penggubal Perlembagaan, 'Essam Sultan yang juga Naib Presiden Parti Wasat, sebuah parti serpihan Ikhwan Muslimin berkata, Mesir telah melalui empat kali sejarah pindaan perlembagaan sebelum ini iaitu pada tahun 1923, 1956, 1958 dan 1971 tetapi yang membezakannya dengan tahun 2012 ini ialah Panel Penggubalnya.

"Sebelum ini, anggota panel penggubalnya dilantik dengan keputusan dari raja atau Presiden yang disokong oleh Majlis Tentera sementara panel kali ini mewakili segenap lapisan masyarakat di Mesir."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.