Inilah Wajah Ahli Kumpulan New Boyz Yang Bakal Berdepan Hukuman Mati.. Jom Terjah!!!
SHAH ALAM: Pemain bass kumpulan New Boyz berdepan hukuman mati apabila didakwa di Mahkamah Tinggi di sini, semalam, atas tuduhan mengedar 1.321 kilogram (kg) ganja di sebuah kondominium di Damansara, dekat sini, dua tahun lalu.

Tertuduh, Zack atau nama sebenarnya, Radin Irwan Dzul Karnain Isagani, 32, didakwa mengedar 1.321kg ganja di K-11-9, Jalan PJU 6, Persiaran Pelangi Damansara, Petaling Jaya, jam 9.20 malam, pada 26 Januari 2010.

Kisah 18SX: Remaja Yang Sedang Belajar Wajib Membacanya.. Pendedahan Penuh Iktibar...
Kisah kali ini diceritakan oleh seorang hamba Allah di sebuah taman perumahan di sekitar Ipoh (namanya dirahsiakan)…Kisah ini amat menyentuh jiwa saya apabila ianya diceritakan kembali oleh salah seorang anak murid pengajian saya di taman perumahan tersebut…..
Ceritanya mengisahkan seorang ayah dari keluarga yang miskin..kerja sendiri hanya menoreh getah..datangnya jauh dari kampung..dengan menaiki teksi..membawa beg dan barang-barang milik anak gadisnya.. yang dapat melanjutkan pelajarannya di sebuah institusi pengajian di Ipoh..menyewa di rumah sewa bersebelahan dengan rumah tuan empunya cerita ini.

Penganjur Akui Tarian K-Pop Tiada Dalam Jadual, Tapi Kenapa Ada, Siapa Dalang?? Jom Terjah!!!

KETUA Penerangan PKR Pulau Pinang, Johari Kassim berkata, beliau sendiri menghentikan tarian ala K-Pop dalam Bertam Nite baru-baru ini.

Menurut beliau, PKR selaku penganjur hanya bersetuju dengan tarian tradisional dari tiga bangsa - Melayu, Cina dan India - sebagaimana yang ditawarkan oleh penaja, Public Pavilion Holdings Sdn Bhd.

Tambah beliau, tarian 'K-Pop' yang ditaja oleh pihak bukan Islam itu adalah di luar kawalan penganjur serta tidak wajar dimanipulasi oleh mana-mana pihak.

"Saya sendiri tampil menghentikan tarian itu. Saya kemudiannya memohon maaf kepada semua yang hadir atas insiden yang di luar pengetahuan penganjur.

Panas!! [Video & Gambar] Filem Jalan Kembali: Bohsia 2 Wujud Babak Imam Masjid Dimaki.. Jom Terjah!!!Syamsul dan zizan
SYAMSUL dan Zizan dalam satu adegan filem Jalan Kembali: Bohsia 2.


FILEM sentuhan Syamsul Yusof kebanyakannya tergolong dalam genre aksi kecuali filem seram Khurafat. Terbaharu, Syamsul muncul dengan filem Jalan Kembali: Bohsia 2 yang telah menemui penonton di pawagam bermula semalam, 7 Jun.
Masih mengekalkan elemen pelesit rempit yang menjadi teladan kepada masalah sosial dalam sekuel pertama filem itu, menerusi sekuel kedua ini, Syamsul menyuntik elemen islamik dan juga komedi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.