Hangat Berapi!! Inilah Wajah Pelakon Muda Didakwa Di Mahkamah Sebab Cederakan Bekas Suami.. Jom Terjah!!


Sharifah Nadia. Foto LOW BOON TAT / THE STAR
PETALING JAYA: Pelakon Sharifah Nadia Yusnita Abd Haniff, 32, didakwa di Mahkamah Majistret di sini pada Rabu kerana mencederakan bekas suaminya pada November tahun lepas.
Dia mengaku tidak bersalah terhadap kecederaan pada Lob Mahadir Abdul Shukur, 40, dengan mencalarkan tangan bekas suaminya itu.

Mendidih!! Membongkar Kisah Sebenar Lahad Datu.. Jom Terjah!!Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) pimpinan Badrul Hisham Sharin atau Cikgu Bard dengan kerjasama Angakatan Perubahan Sabah (APS) telah mengadakan majlis dinamakan Mahkamah Rakyat: Isu Sebenar Lahad Datu - Siapa Pengkianat Sebenar pada malam Isnin lalu telah merumuskan lima perkara berhubung isu yang berlaku di Sabah hari ini.
Lima perkara itu ialah; 

Allahu Rabbi!! Berapi: Video Fitnah Hassan Jati Kepada Azmin Ali Amat Berat: Dakwa Kongsi Isteri.. Jom Kongsi!!!

Wahai Insan Yang Bernama Dato' Dr. Hassan Ali bertaubatlah.. 
Tuduhan Ini amat berat terhadap insan sesama muslim


Taubatlah Hasan Ali (Tuduh Azmin Ali Kongsi Isteri) Boleh kena sebat 80 kali kalau tak dapat mendatangkan 4 saksi tidak fasik.. Jangan Jadi Orang MUNAFIK

Berapi!! Siapa Sebenar PAPAGOMO Didedah Bekas Isterinya.. Jom Terjah!!


Untuk kes saman kali ini, jika Wan Azri masih tidak mahu mengaku beliau adalah PAPAGOMO kita ada seorang lagi saksi iaitu bekas isteri beliau.. jeng jeng jeng! Saman 100 JUTA terhadap PAPAGOMO boleh.

PAPA GOMO adalah Admin Blogger Umno, terkenal dengan peropaganda dan dakyah Fitnah tahap tertinggi dalam ranking Blogger -Blogger Umno,beliau juga tidak di senangi oleh penyokong-penyokong Umno sendiri yang mementingkan etika/integriti dalam penyebaram maklumat.

Antara yang tidak menyenanginya ialah Tun Faisal Ismail iaitu Ketua Unit Media Baru Umno (UMB).
Beliau juga gagal dalam rumahtangganya,antara sebab utama kegagalan beliau adalah kerana terlalu taksub dengan Politik Umno,hinggakan mengabaikan anak dan Isteri beliau.Papa Gomo juga seorang yang Ganas sepertimana Tulisan-tulisan beliau di Blognya.
 

Berapi!! Permohonan Maaf Biadap Papa Gomo Kepada DS Anwar - Saman RM100 Juta, Jom Terjah!!blogger Wan Muhammad Azri Wan Deris, pemilik portal Papagomo.
Rendahnya moral blogger Umno yang mengikut kelaku buruk idolanya, Mahathir Mohamad. Dalam dia mohon maaf, dia permainkan Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Kerajaan Rakyat benar-benar berharap agar Datuk Seri Anwar Ibrahim meneruskan tindakan saman terhadap blogger keparat; Wan Muhammad Azri Wan Deris, pemilik portal Papagomo.

Wan Muhammad Azri Wan Deris, pemilik portal Papagomo ini mengaku bahawa Mahathir Mohamad adalah idolanya dan dia juga mengakui dia mengikut perangai buruk Mahathir Muhamad.

Di bawah adalah sebahagian daripada apa yang ditulis olehblogger keparat Wan Muhammad Azri Wan Deris, pemilik portal Papagomo.


Terkini!!! Video Ketua Menteri Sarawak, Taib Mahmud Bengang Tersebar..Tertekan atau mengamuk tembelangnya terbongkar? Ketua Menteri Sarawak, Abdul Taib Mahmud menafikan dakwaan sepupunya bahawa mereka menjadi pengantaranya bagi kontrak pembalakan.

"Adakah anda kenal sepupu tersebut? Adakah anda tahu apakah hubungan antara bapa mereka dengan saya?"

"Kami bertelagah pada suatu ketika," katanya sambil menambah bahawa sepupunya itu bukanlah orang yang paling dipercayainya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.