Terpanas!! Bekas Suami 'Inspektor Aliza' Bakal Perolehi Cahaya Mata Awal Tahun Depan Dengan Isteri Baru... Jom Terjah!!


Post image for Memey Suhaiza SAH Hamil Enam Minggu
Tahniah diucapkan kepada Memey Suhaiza dan Norman Hakim kerana bakal menerima cahaya mata tidak lama lagi. Isteri Norman Hakim iaitu Memey Suhaiza disahkan hamil enam minggu.
Menurut laporan diMediaHiburan apabila Memey ditanya tentang berita ini :-


[Untuk Tatapan 21 Tahun Ke Atas] Gambar Kontroversi Hari Ini... Apa Sebenarnya Yang Terjadi dengan Pemimpin Kita??? Jom Terjah!!!


Antara dua  pimimpin ini yang manakah pilihan kita. Kedua-dua mereka beragama Islam.Cuma yang berbeza adalah amalan mereka. Seorang berdoa ke hadrat Allah memohon keredaan Allah manakala seorang lagi bersuka ria di atas pentas hiburan yang bertentangan dengan Islam.

Terkini!! Pelakon Popular Kerugian RM10 ribu Kereta Camry Dipecah Semasa Singgah Solat Di Masjid.. Apa Dah Jadi Nie Kawasan Masjid Pun Tak Selamat?

CHUKAI: Pelakon popular, Kartina Aziz kerugian RM10,000 termasuk wang RM4,000 apabila kereta Toyota Camry miliknya yang diletak di kawasan parkir Masjid Geliga, Kemaman, di sini, dipecahkan pencuri, Isnin lalu.

Pelakon berusia 57 tahun dari Jalan Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur itu datang ke Kemaman untuk menjalani penggambaran filem sebelum singgah di Masjid Geliga untuk menunaikan solat Zuhur, pada jam 1.30 tengah hari.

Berapi!!! Ahli Parlimen Ini Dibeli dengan Harga RM5juta.. Benarkah? Jom Terjah!!!

KUALA LUMPUR - Ahli Parlimen Indera Mahkota daripada PKR, Azan Ismail mendakwa pernah ditawar jutaan ringgit untuk lompat parti. Azan berkata, beliau ditawarkan habuan itu oleh seorang individu yang ditemui di sebuah hotel di sini pada 27 Januari 2010.

"Selain saya, beberapa Ahli Parlimen lain turut ditawar habuan lumayan untuk tinggalkan pembangkang.Yang lebih daripada RM5 juta seorang pun ada," katanya pada sidang media di Lobi Parlimen di sini, semalam.

Menurutnya, mereka yang dipilih untuk dipujuk terdiri daripada wakil pembangkang yang dianggap berkualiti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.