BERAPI!!! Masalah KUIN : Ada Cerita Disebaliknya Telah Didedah Oleh Blogger... Jom Terjah!!!


Ini jawapan tentang sejarah Kuin semasa kerajaan Pakatan memerintah , wajar diperhalusi oleh kerajaan baru agar berfikir panjang tentang perancang dan pembangunan .
Jadi kalau kita malas menyelidik dan hanya mendengar pendapat orang sebelah parti mungkin kita akan berfikiran emosi.

Tulisan blogger mummy rokiah dibawah ada betulnya kita harus menyelesaikan permasalahan KUIN bukan kerana Politik tetapi.......

Terkini!!! (Gambar) Tauke Emas Ditembak Di Simpang Lampu Isyarat Pandan Indah.. Jom Terjah!!
KUALA LUMPUR — Seorang peniaga emas cedera terkena tembakan yang dilepaskan ke arahnya ketika kenderaan beliau berhenti di lampu isyarat Jalan Makmur, Pandan Indah, hari ini.
Ketua Polis Daerah Ampang Jaya ACP Amiruddin Jamaluddin berkata dua lelaki yang menaiki motosikal Yamaha berwarna biru menghampiri kereta Toyota Camry yang dipandu peniaga itu pada pukul 8.45 pagi.
“Seorang daripada lelaki terbabit melepaskan tiga das tembakan ke arah peniaga emas itu menyebabkan Wong Foo Yui, 34, cedera di bahu,” katanya kepada Bernama hari ini.

Hangat!!! Dr Rani Osman, Pesuruhjaya PAS Selangor Letak Jawatan Tersebar? Jom Terjah Kebenarannya...

Dua minggu lalu, Dr Rani Osman menghantar mesej pesanan ringkas (SMS) kepada Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang meminta tempatnya sebagai pesuruhjaya PAS Selangor digantikan orang lain.

Namun, pada 31 Julai, beliau menghantar satu lagi SMS memaklumkan beliau bersedia mengekalkan jawatan itu jika diamanahkan oleh pucuk pimpinan PAS. Ketika SMS pertama dihantar, PAS sedang hangat membincangkan isu Kota Damansara yang menghantui parti itu kerana disalahkan akibatkan kekalahan calon dipersetujui Pakatan Rakyat (PR).

Calon PAS bertanding di situ dan menyebabkan berlaku pertandingan tiga penjuru antara calon PAS, PKR dan Barisan Nasional (BN).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.