Inilah Jadinya: Menteri Mengelak Jawab AES, Kecoh Tak Sangga!!


KUALA LUMPUR: Persidangan Dewan Rakyat kecoh seketika apabila Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Kong Cho Ha enggan memberi laluan kepada ahli-ahli parlimen Pakatan untuk mencelah bertanyakan soalan berkaitan Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES).
Ketika sesi penggulungan peringkat jawatankuasa Kementerian Pengangkutan 
pagi tadi, Ahli Parlimen Pokok Sena, Datuk Mahfuz Omar cuba bangun meminta penjelasan menteri walaupun tidak diberikan peluang bertanya.

Terkini!! Siaran Langsung Dari Dewan Undangan Negeri Kedah


Siaran Langsung Dari Dewan Undangan Negeri Kedah

Sahabatku Gugur Syahid.. Tragisnya Gambar Ini.. Jom Terjah!!Pernah tak kita terbayang situasi ini berlaku di Malaysia? Ketika anak-anak kita masuk kelas, kawan di sebelah mati syahid di usia muda akibat kekejaman Yahudi.

Inilah yang dilalui oleh anak-anak Palestin di Gaza... Kini Gaza terus menerus di serang oleh tentera Yahudi laknatullah.

Amerika Akan Hantar 3 Kapal Perang Amphibia Ke Israel Untuk Apa? Apa Akan Jadi Kepada Gaza?

Washington - Tiga kapal perang amfibia Tentera Laut AS menuju ke Mediterranean Timur sebagai persediaan sekiranya diperlukan untuk membantu rakyat Amerika meninggalkan Israel pada hari-hari akan datang, menurut dua pegawai AS.

Para pegawai menegaskan pemindahan sebagai kemungkinan yang amat tipis dan pentadbiran Obama tidak merancang untuk melakukannya sekarang. Rakyat Amerika yang ingin meninggalkan rantau ini kini boleh berbuat demikian dengan menggunakan penerbangan komersial.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.