BERAPI!!! Punca Akhbar The Heat Digantung Pengedarannya Oleh KDN Tersebar.. Jom Terjah!!!

Penerbitan akhbar The Heat digantung kemungkinan besar disebabkan artikel muka hadapannya yang menyentuh perbelanjaan boros perdana menteri dan isteri. - Gambar The Malaysian Insider, 20 Disember, 2013.Penerbitan akhbar The Heat digantung kemungkinan besar disebabkan artikel muka hadapannya yang menyentuh perbelanjaan boros perdana menteri dan isteri. - Gambar The Malaysian Insider, 20 Disember, 2013.


Program transformasi Putrajaya melangkah setapak lagi ke belakang selepas Kementerian Dalam Negeri (KDN) menggantung akhbar mingguan The Heat semalam, kemungkinan besar kerana artikel muka hadapannya mengenai cara perbelanjaan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dan isterinya Datin Seri Rosmah Mansor.
Walaupun laporan sedemikian merupakan perkara biasa di portal berita atas talian, artikel The Heat dianggap “keras” kerana ia merupakan bahan bercetak dan disiarkan pada ketika Putrajaya memotong subsidi minyak dan gula, sementara harga tol, tarif elektrik dan harga pengangkutan awam akan meningkat tahun hadapan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.