Panas: Gambar2 Perkahwinan Pelakon Norman Hakim dan Memey Suhaiza

Ibarat merpati dua sejoli, artis Norman Hakim dan Memey Suhaiza Suhaimi telah diijabkabulkan menjadi suami isteri yang sah di kediaman keluarga pengantin perempuan dekat Felda Tenggaroh Selatan 1, Johor selepas asar tadi. Pasangan ini dinikahkan dengan mas kahwin RM22.50 mengikut jumlah yang telah ditetapkan oleh negeri Johor dan hantaran berjumlah RM24000. Dengan ini, Memey menamatkan zaman bujangnya pada usia 23 tahun dengan mengahwini Norman yang 12 tahun lebih tua dari dirinya setelah melalui pelbagai kontroversi termasuk dakwaan ditangkap khalwat bersama jejaka yang sama sebelum ini.

Norman dan Memey selepas nikah
Majlis pernikahan Memey dan Norman
Norman sudah sah memiliki Memey
Sejumlah 5 dulang hantan daripada pihak Norman Hakim berupa set persalinan barang kemas (cincin dan rantai), GPS, kek buah-buahan, sirih junjung dan senaskah Al-quran. Manakala, pihak Memey Suhaiza membalas 7 dulang hantaran berupa sebuah iPad2, cincin berlian, coklat, buah-buahan, kek lapis Serawak dan senaskah Al-quran.

Memey dan Norman bersanding
Memey jadi pengantin baru 24 Sept 2011
Memey-acara membatalkan air sembahyang
Seterusnya, pasangan pengantin baru itu akan bersanding dalam satu majlis gilang-gemilang yang menelan kos sebanyak RM12 juta di Nirwana Ballroom, Hotel Crowne Plaza Mutiara di sini pada 28 September ini.

18SX: Klip Video Pengawai Kastam Langgani Pelacur Asing, Apakah Kaitannya Dengan Kematian Pegawai Kastam Di Pejabat SPRM?


Blog-blog pro kerajaan hari ini telah mendedahkan mengenai satu video klip yang mereka dakwa sebagai rakaman seorang Pegawai Kastam bersama pelacur yang disyaki warga Russia atau Uzbekistan.

Blog The Unspinner, House PK dan juga PapaGomo dipercayai antara yang terawal memuatkan link video berkenaan.

Rakaman yang berdurasi selama 5 minit dan 21 saat itu dipercayai dirakam menggunakan cctv yang dipasang didalam bilik berkenaan. Tarikh di rakaman itu menunjukkan ianya dibuat pada 31 Mac 2011 manakala kes kematian seorang pegawai Kastam pula ialah pada bulan April tahun yang sama..

Mereka mempersoalkan, apakah ini ada kaitannya dengan kes kematian mengejut seorang pegawai Kastam di SPRM dimana keputusan inkuesnya akan diketahui hari ini?

Sudah pasti dengan pendedahan oleh blog pro kerajaan ini akan sedikit sebanyak menjatuhkan imej Kastam di dalam negara.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.