Terkini!!! #MH370 : 'TUDM Kesan Pesawat Tak Dikenali' Di Pantai Barat, Mungkin Petunjuk Kepada Penemuan Pesawat.. Jom Terjah!!!

Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) mendedahkan sebuah pesawat yang tidak dikenali dikesan di ruang udara utara Selat Melaka selepas penerbangan MH370 gagal dikesan.

Panglima TUDM Tan Sri Rodzali Daud memberitahu, pesawat yang masih belum dikenalpasti itu mungkin pesawat Malaysia Airlines yang dijadualkan ke Beijing.

Hangat Dari Perlimen!! Dua Beradik "BERTEKAK", Timbalan Speaker Labelkan "Mereka Yang Sukar Dikawal", Apa Sebenarnya? Jom Terjah!!!

Dua MP adik beradik dari Pakatan Rakyat dan BN - Datuk Shahrir Samad (BN-Johor Bahru) dan Khalid Samad (PAS-Shah Alam) - mencuri perhatian dewan pada sesi perdebatan petang ini apabila rancak berdebat dan meningkah antara satu sama lain kira-kira 15 minit.

Drama tersebut bermula apabila Khalid dalam ucapan menjunjung titahnya menyindir Shahrir (abangnya) yang berucap selama hampir tiga jam semalam, sewaktu MP Pakatan tidak hadir kerana memprotes sidang Parlimen.

Terkini!!! MH370 Hilang: Pasukan Penyelamat China Temui Objek Terapung Di Permukaan Laut.. Jom Terjah!!

Pasukan penyelamat China menemui objek terapung di permukaan laut, yang disyaki dari pesawat Malaysia Airlines penerbangan MB370.

Laporan agensi berita Xinhua menyebut, ditemui di satu kedudukan mungkin menjadi lokasi kehilangan pesawat tersebut, pada Sabtu.

HOT!!! Salima AF Bercerita Selepas 3 Bulan Menjadi Isteri Kedua Kepada Pendakwah Terkenal Ustaz Syed Abd Kadir Syed Hussin Aljoofre.. Jom Terjah!!!

salima af
Sehingga ke hari ini, sudah lebih kurang 3 bulan Salima AF bergelar isteri kedua kepada pendakwah terkenal, Ustaz Syed Abd Kadir Syed Hussin Aljoofre, Selalunya apabila bercerita mengenai poligami, pasti banyak kisah sedih dan duka yang kita dengari. Namun bagi Salima, dirinya amat selesa setelah berkahwin walaupun merupakan isteri kedua.
Kata Salima:-
Sering orang salah tafsir bahawa menjadi isteri muda mahu lebih perhatian tapi sepanjang tempoh perkahwinan kami, saya melihat suami saya seorang yang adil. Poligami ada hikmahnya, saya selesa dan menerima status saya sekarang. Perkahwinan ini mendidik saya menjadi seorang yang pandai bertolak ansur dan menghormati isteri pertama suami saya

MH370: Pasport Curi - Suspek Kedua Dikenal Pasti, Kedua-Dua 'Mungkin Bukan Pengganas' - Interpol, Jom Terjah!!!

Dua warga Iran, Pouria Nour Mohammad Mehrdad, 19 (kiri) dan Delavar Syed Mohammad Reza, 30
PETALING JAYA: Polis antarabangsa (Interpol) telah mengenal pasti suspek kedua yang menggunakan pasport curi untuk menaiki pesawat Malaysia Airlines MH370 yang hilang sebagai Delavar Syed Mohammad Reza, 30, seorang warganegara Iran, tetapi berkata kedua-duanya "mungkin bukan pengganas".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.