Gila Babi: Basuh Kereta 9 kali Gapat Habuan Seks Wanita Vietnam... Jom Terjah!!!

Kad cuci yang diberikan kepada pelanggan selepas mencuci kereta di premis tersebutPETALING JAYA: Membasuh kereta sebanyak sembilan kali dan mendapat satu sesi seks secara percuma merupakan tawaran kepada pelanggan yang mencuci kereta di Sunway Mentari di sini.
Sindiket menggunakan pusat cuci kereta di bahagian hadapan manakala menawarkan perkhidmatan seks di bilik belakang.
Polis, yang menyerbu premis itu di sini, mendedahkan bahawa pelanggan yang membasuh kereta mereka sebanyak sembilan kali di pusat itu layak untuk satu sesi seks percuma.

Samseng Umno Makin Menggiler.. Selepas Kenyataan Menteri KDN Terhadap PR... Jom Terjah!!!NONERombongan PKR ke Johor hari ini yang dipimpin oleh Ketua Umumnya, Anwar Ibrahim menjadi sasaran lagi di Skudai, Johor Bharu petang semalam yang boleh mengakibatkan kemalangan ke atas bas jelajah "Merdeka Rakyat" yang digunakan untuk kempen parti itu.

Setiausaha Agung PKR, Saifuddin Nasution memberitahu Malaysiakini semasa majlis makan malam 800 meja di di Skudai bahawa serangan itu berlaku sejurus sebelum rombongan mereka sampai ke majlis tersebut, yang merupakan kawasan letak kereta di sebelah pusat membeli-belah Sutera Mall."Dalam perjalanan kami ke sini, kami mendengar bunyi letupan kuat apabila kami melalui di bawah jambatan pejalan kaki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.