Langsung PRK Teluk Intan : Tegang Jugak No... Sehingga 12.00 Tgh: Lebih 40.13 % Keluar Mengundi, Jom Terjah!!!


Siapa pilihan pengundi Teluk Intan hari ini, Dyana Sofya Mohd Daud atau Datuk Mah Siew Keong. Pengundian bagi pilihan raya kecil Teluk Intan bermula di 37 pusat mengundi di kawasan Parlimen ini, selepas dua minggu kempen yang sengit antara calon Gerakan mewakili Barisan Nasional (BN) dan calon DAP mewakili Pakatan Rakyat.


DAP dijangka mengekalkan kerusi ini melalui calon baharu dalam politik, Dyana Sofya Mohd Daud, yang menentang Presiden Gerakan, Datuk Mah Siew Keong daripada BN yang juga bekas ahli Parlimen Teluk Intan selama dua penggal, demikian ramal MalaysianInsider.

Terkini!!! Doakan Kesihatan TG Presiden PAS Kembali Pulih, Kini Stabil Di Sebuah Hospital Di Istanbul

Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang dimasukkan ke hospital di Istanbul kerana mengalami sakit dada. Gambar fail The Malaysian Insider.Ahli dan penyokong PAS di seluruh negara diminta mendoakan Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang sembuh segera selepas dimasukkan ke sebuah hospital di Istanbul, Turki berikutan mengalami sesak nafas semalam.
"Kepada seluruh penyokong Pakatan Rakyat khususnya PAS terus berdoa agar kesihatan presiden PAS kembali pulih," kata Ketua Penerangan PAS, Datuk Mahfuz Omar sebagaimana disiarkan Harakahdaily.
Mahfuz berkata, Hadi mengunjungi Turki atas urusan rasmi untuk bertemu pemimpin kerajaan di sana.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.