Imej Sukan Negara Tercalar : Gara2 Seorang Atlet Bola Baling SUKMA Dakwa Dirogol Bergilir2 Di Perkampungan Sukan UPM.. Jom Terjah!!

KUALA LUMPUR – Polis akan menjalankan siasatan terperinci berhubung kes seorang atlet bola baling Sukan Malaysia (Sukma) 2013 yang mendakwa dirogol sekumpulan atlet lelaki di perkampungan sukan di Universiti Putra Malaysia, Rabu lepas.
Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata polis memandang serius perkara itu kerana ia melibatkan imej sukan negara amnya dan perbuatan jenayah dalam kalangan atlet, khasnya.

Terkini!!! Inilah Keputusan Majlis Tilawah Al-Quran Peringkat Antarabangsa..


 Indonesia, Maghribi dominasi tilawah Al-Quran

KUALA LUMPUR - Tilawah Al-Quran Peringkat Antarabangsa kali ke-55 yang berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra di sini selama lapan malam berakhir malam tadi dengan peserta Indonesia Dasrizal Marah Nainin muncul sebagai johan qari.
Bagi bahagian qariah, ia dimenangi peserta Maghribi, Hajar Boussaq.

Tragis & Memilukan!! (Gambar2) Kemalangan Ngeri Meragut Dua Nyawa Di Jalan Sedaka Akibat Jalan Berlubang Dan Tidak Sempurna.. AL-FATIHAH
Kemalangan ngeri ini berlaku di Km.32 Jalan Ulu Sedaka - Simpang 4 Sedaka berdekatan rumah Umar, lebih kurang jam 2.30 petang, 6hb Julai 2013 dan meragut dua nyawa. Perlanggaran dua motosikal yang ditunggangi oleh allahyarham Saad bin Dahaman (dikenali dengan pakcik Ad Aruah) dikatakan mengelak lubang besar dan bertembung dengan motosikal Allahyarham Saudara Nizam, bekas guru di Pusat Giat Mara Yan.

HOT!! Penjelasan Terbaru Tuan Guru Nik Aziz Berkenaan Isu Mesir.. Jom Terjah!!!

Saya membaca berita penahanan bekas Al-Mursyidul Am Ikhwanul Muslimin, Sheikh Muhammad Mehdi Akif oleh tentera Mesir dengan penuh kesal dan simpati.

Beliau yang sudah berusia lebih 80 tahun sewajarnya tidak perlu ditahan sedemikian rupa, apalah sangat kudrat seorang tua yang sudah uzur untuk menentang kekuatan tentera Mesir? Teringat saya pertemuan dengan beliau ketika beliau menziarahi kami di Kelantan tahun lepas.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.