GEMPAR!!! Sebuah Pesawat Pengangkut Milik Tentera Udara Yang Baru Dibeli Terhempas.. Jom Terjah!!!


Sebuah pesawat pengangkut milik Tentera Udara India (IAF)yang baru dibeli, C-130J terhempas 72 batu di lapangan udara pangkalan Gwailor pagi semalam dimana mengakibatkan lima anggota dalam penerbangan itu terkorban.
Bagaimanapun, IAF belum mengeluarkan kenyataan rasmi mengenai jumlah anggota dalam pesawat itu yang sedang melakukan misi penerbangan latihan rutin.

BERAPI!!! Pengerusi DAP, Karpal Singh Letak Jawatan.. Jom Terjah!!!


Karpal Singh meletakkan jawatannya sebagai pengerusi DAP sehingga kes sabitan dan hukumannya selesai di Mahkamah Rayuan. Gambar fail.Karpal Singh meletakkan jawatannya sebagai pengerusi DAP sehingga kes sabitan dan hukumannya selesai di Mahkamah Rayuan. Gambar fail.

Pengerusi DAP, Karpal Singh meletakkan jawatannya sebagai pengerusi parti itu susulan daripada  dijatuhkan hukuman denda RM4,000 oleh mahkamah atas kesalahan mengikut Akta Hasutan.

BIADAP: IKHWAN 529 - (Gambar2) Kedutaan Mesir Enggan Terima Memorandum.. Jom Terjah!!!KUALA LUMPUR – PR bersama 56 NGO kesal apabila pihak Kedutaan Besar Mesir enggan menerima memorandum bantahan yang diserahkan, semalam.

Memorandum tersebut adalah bantahan berhubung tindakan mahkamah negara itu, menjatuhkan hukuman mati terhadap 529 penyokong bekas Presiden Mesir, Mohammed Mursi.

Penganjur himpunan tersebut, Ketua Pemuda Pas, Suhaizan Kaiat berkata, tindakan pihak kedutaan itu amat dikesali kerana ia seolah-olah menafikan suara rakyat Malaysia yang membantah tindakan tidak berperikemanusiaan itu.

BERAPI!!! Anak Pilot #MH370 Tidak Percaya Dengan Kenyataan PM Najib Bahawa Pesawat Malang Berakhir Di Selatan Lautan Hindi.. Jom Terjah!!!


Foto
AHMAD Seth bersama kakak, Aishah (kiri) serta ibu, Faizah Khanum Mustafa Khan.


Subang Jaya: “Selagi tidak tengok dengan mata saya sendiri serpihan atau bukti pesawat berkenaan terhempas, saya percaya ayah masih hidup,” demikian luahan anak bongsu juruterbang MH370 Kapten Zaharie Ahmad Shah.
Ahmad Seth Zahari, 26, berkata, dia tidak terkejut apabila Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak mengumumkan perjalanan MH370 yang sepatutnya tiba di Beijing berakhir di selatan Lautan Hindi memandangkan pesawat berkenaan sudah lebih dua minggu dilaporkan hilang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.