Allahu Rabbi!!! (Gambar2) Kebakaran Berhampiran Dengan Masjidil Haram - Seorang Ditemui Maut Dalam Runtuhan Bumbung.. Jom Terjah!!!


MAKKAH - Seorang maut dalam kebakaran yang terjadi di dalam kawasan yang digunakan sebagai stor menyimpan kayu dan perabot lama berhampiran dengan Masjidil Haram yang sekitar jam 7 pagi, khamis waktu tempatan.

Jurucakap Pertahanan Awam Mekah, Leftenan Kolenel Saleh Al-Elayyani berkata, tujuh pasukan bomba dan unit sokongan telah dihantar ke tapak nahas. Api dapat dikawal sebelum merebak.

SIMPATI!!! (Gambar) Akibat Stroke, Wartawan TV3, Mazidul Akmal Sidek Sudah Sebulan Terlantar Di Hospital Pantai.. Jom Terjah!!!


Sudah sebulan lebih wartawan TV3, Mazidul Akmal Sidek dimasukkan kedalam hospital kerana serangan angin ahmar.

Pelbagai ikhtiar dilakukan dan pembedahan di bahagian kepala untuk mengeluarkan darah beku.


Gempak!!! #Pray4Gaza: Apa Yang Nak Diharapkan Kepada PBB & OIC, Amerika Akan Hantar 2,000 Tentera Bantu Israel.. Jom Terjah!!!
Rabu, hari ke 16 'Operation Protective Edge' dilancarkan oleh Pasukan Pertahanan Israel (IDF) terhadap penduduk Gaza menyaksikan ststistik kehilangan jiwa dipihak mereka semakin meningkat..

Lagi dua orang IDF mati dalam pertempuran dengan Hamas menjadikan jumlahnya meningkat kepada 29 orang dan seorang lagi dilaporkan hilang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.