BERAPI!! Ancaman Bunuh : Penyanyi Yasin Sulaiman Disoal Siasat SKMM.. Jom Terjah!!!KUALA LUMPUR 1 APRIL: Penyanyi Yasin Sulaiman dipanggil Suruhanjaya Komunikasi & Mulitimedia Malaysia (SKMM) jam 3 petang ini di Bangunan Sultan Abdul Samad, Jalan Raja Kuala Lumpur.

Setiausaha Kerja Angkatan Muda KEADILAN (AMK), Syed Badli Shah ketika dihubungi memaklumkan pihak SKMM mahu merakam percakapan Yasin.

Yasin pada Konvensyen Pakatan Rakyat 25 Februari lalu. Yasin sebelum ini menerima dua mesej ugutan bunuh menerusi akaun Youtube miliknya selepas memuat naik lagu Reformasi sempena Konvensyen Pakatan Rakyat ke-4 pada 25 Februari lalu.

Filem Melayu Lucah : 18SX - (Video) Aksi Terlampau Remy Ishak Dan Diana Danielle Atas Katil..Buat La Teguran?


Gambar aksi panas Remy Ishak dan Diana Danielle di atas katil - Sembunyi Amukan Azazil yang merupakan filem pertama arahan Khabir Bhatia telah menimbulkan kontroversi apabila pihak Grand Brilliance sendiri telah memuatnaik adegan malam pertama antara Remy Ishak dan Diana Danielle di laman Youtube. 

Hangat Berapi: (Video) Lagu Ciptaan Exist 'Pasti Kau Ingin" Khas untuk DS Anwar Ibrahim.. Jom Saksikan!!!


LAGU terbaru bertajuk "pasti kau ingin" sebuah lagu berentak rock kini boleh ditonton melalui YouTube. Difahamkan lagu berentak rancak tersebut dicipta oleh Musrad atau nama sebenarnya Musa Radhi dari kumpulan Exist.


Suara penyanyi rasanya dinyanyikan oleh Joey, vokalist baru kumpulan Exist. Manakala drummer Ujang dan bassist Musa Radhi. Guitarist rasanya tentulah Along Exist, tapi gua tak nampak muka along dalam video klip ni. Gua cuma nampak Musa dan Ujang je.

Mendidih: Macai Makin Kalut - Bas Jelajah Merdeka Hangus Terbakar Di Alor Setar, Hampa Percaya.. Jom Terjah!!


Terkejut besar gua apabila melihat gambar yang dipos di facebook yang menunjukkan bangkai bas jelajah merdeka rakyat yang hangus terbakar. Tidak ada berita yang didengar atau dibaca sebelum ini tentang kebakaran tersebut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.