LIVE: Ucapan DS Anwar Di Perhimpunan 'Suara Rakyat Suara Keramat' di Kuantan.. Jom Saksikan!!!

Perhimpunan 'Suara Rakyat Suara Keramat' di Kuantan malam ini terpaksa bertukar lokasi ke Dataran Rakyat berdepan dengan Markas PKR di Jalan Beserah, atas "nasihat polis". 

Menurut setiausaha PKR Pahang Kamaruzaman Mohd Yunus, lokasi asal yang dicadangkan bagi perhimpunan 'Black 505' itu adalah di Padang Mahkota Aman di Kuantan.

Terkini!! Perlantikan MB Selangor: Istana Nyatakan Sebab2 Perkenan TS Khalid.. Jom Terjah!!


Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim
KLANG: Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah pada Selasa memberikan tiga sebab baginda memperkenankan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim dilantik sebagai Menteri Besar untuk penggal kedua.
Pernyataan itu disampaikan oleh Setiausaha Sulit Baginda, Datuk Mohamad Munir Bani selepas Abdul Khalid mengangkat sumpah sebagai Menteri Besar Selangor di hadapan Baginda di Istana Alam Shah di sini, Selasa.

Terkini!! (Gambar2) Tan Sri Khalid Ibrahim Angkat Sumpah Sebagai MB Selangor Penggal Ke-2.. Jom Terjah!!
Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Pelabuhan Klang, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim pada Selasa mengangkat sumpah sebagai Menteri Besar Selangor untuk penggal kedua di Istana Alam Shah, di sini.  

Abdul Khalid mengangkat sumpah bagi memegang jawatan Menteri Besar Selangor ke-15 di hadapan Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah pada pukul 10.05 pagi.

Terbaru!!! Pengerusi Dan Ahli SPR Perlu Letak Jawatan - Prof. Mohammad Agus.. Jom Terjah!!Setelah hampir seminggu pilihan raya selesai, masih ada suara yang tidak puas hati. Saya tidak lihat sebabnya adalah keengganan rakyat untuk menerima keputusannya, tetapi ada sebab lain berkaitan hal ini.

Jika ditanya apa sebabnya, saya akan katakan ia bukan berkaitan dengan pengundi hantu dari Bangladesh, Nepal, India dan Pakistan kerana sukar untuk saya membuktikannya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.