Takziah!!! Sarjan Rosdi, Anggota Malbatt 5 Maut Akibat Kemalangan, Jenazah Dijangka Sampai Ke Tanah Air Isnin Nanti..


KUALA LUMPUR: Seorang anggota pasukan Batalion Malaysia 5 (Malbatt 5) berpangkat Sarjan, yang menyertai misi Pasukan Interim Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu di Lubnan (Unifil), maut apabila kenderaan kembalik yang dinaiki hilang kawalan dan terhumban lima belas meter ke dalam cerun.
Panglima Angkatan Tentera Jeneral Tan Sri Zulkifeli Mohd Zin berkata nahas pada kira-kira 5.40 petang semalam waktu tempatan (10.40 malam waktu Malaysia) itu meragut nyawa Sarjan Rosdi Mohamad Zan, 32.

Terkini!!! Menteri Terkejut Dakwaan Kematian TP Kastam Berkaitan Penyeludupan Kereta Di Langkawi Dan Melibatkan Orang Dalam... Jom Terjah!!!

Polis Diraja Malaysia (PDRM) akan menjalankan siasatan terperinci berhubung dakwaan kematian Timbalan Pengarah Kastam Datuk Shaharuddin Ibrahim berkaitan kes penyeludupan kereta di Langkawi, kata Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi (gambar).
"Saya belum dapat maklumat hasil siasatan pihak polis, tapi kalau maklumat ini benar, kita akan jalankan siasatan," kata Ahmad Zahid ketika sidang media selepas merasmikan "Forum Pencegahan Jenayah: Undang-undang semasa dan langkah-langkah untuk mencegah jenayah kekerasan secara berkesan" di Petaling Jaya di sini.

Bacaan 18Sx: Blogger Lucah Hadapi Tiga Pertuduhan, Cabar Kesahihan Akta.. Jom Terjah!!!


KUALA LUMPUR: Mahkamah Sesyen di sini menetapkan 19 September untuk pengurusan kes yang melibatkan penulis blog seks, Alvin Tan Jye Yee dan Vivian Lee Mei Ling yang berdepan dengan tiga tuduhan berhubung ucapan bak kut teh Ramadan di Facebook dan gambar lucah mereka di blog.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.