Papa Gomo Manusia Penyebar Fitnah, Pesalah Rasuah, Kini Pengundi Hantu La Pulak, Ini Buktinya.. Jom Terjah!!Patutlah UMNO dan Macai-macainya nak bela sangat si Papa Gomo ni... banyak sumbangannya kepada UMNO rupanya.. selain dari bekas pesalah rasuah, dia adalah Penyebar Fitnah dan dia juga adalah Pengundi Hantu...

Pasukan KEADILAN telah memulakan siasatan untuk mengenalpasti individu yang mengendalikan laman Papagomo yang bertindak sebagai ruang menabur fitnah dan didokong sepenuhnya oleh Umno. 

AL-FATIHAH: Sheikh Mohammad Said Ramadan al-Buti Syahid Dalam Masjid Selepas Penyerang Berani Mati Meletupkan Diri.. Ini Kisahnya!!!
إنا لله وإنا إليه راجعون

MASJID Eman musnah berikutan serangan pengebom nekad yang meletupkan diri di dalamnya ketika umat Islam sedang menunaikan solat pada sebelah petang di daerah Mazraa, Damsyik, Syria. Kejadian itu mengakibatkan lebih 42 mangsa terbunuh termasuk ulama terkenal di kalangan warga Syria, Sheikh Mohammad Said Ramadan al-Buti, 84 tahun. - Foto AP

DAMSYIK: Serangan pengebom nekad di dalam Masjid Eman yang terletak di tengah-tengah ibu kota Syria awal pagi tadi (waktu Malaysia) meragut 42 nyawa termasuk ulama terkenal Sunni negara itu, Sheikh Mohammad Said Ramadan al-Buti yang difahamkan cenderung kepada rejim pemerintah. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.