Cayalah!!! Video Dan Gambar2 Perkahwinan Ustaz Azhar Idrus Buat Kali Ketiga Dengan Gadis Berusia 23 Tahun.. Alhamdulillah & Tahniah.. Jom Terjah!!!
Pendakwah terkenal, Ustaz Azhar Idrus atau lebih dikenali sebagai UAI hari ini selamat melangsungkan perkahwinannya buat kali ketiga dengan seorang gadis bernama Izyan berusia 27 tahun sebagai isteri ke-3 nya.

Dikhabarkan, gadis bernama Izyan yang dinikahi Ustaz Azhar Idrus (UAI) ini adalah anak saudara kepada Tuan Hj. Omar bin Tahar iaitu Ketua Cawangan Keramat Permai AU1, Hulu Klang, Gombak.

Fuhhh!! (Gambar) Tahniah.. Buat UstazAzhar Idrus Kahwin Lagi... Jom Terjah!!


Selamat pengantin baru buat Ustaz Azhar Idrus (UAI) yang baru selamat diijabkabulkan 

BERAPI!!! Haji Mohd Saiful Bukhari Azlan Selamat Diijabkabulkan.. Ada Kisah Disebalik Perkahwinannya.. Jom Terjah!!

Saiful menyarungkan cincin kepada Nik Suryani disaksikan ahli keluarga terdekat 
dan rakan mempelaidi Masjid Kristal

Pasangan pengantin baru, Saiful dan Nik Suryani 

KUALA TERENGGANU - Inilah jodoh saya, demikian ungkapan bekas pembantu peribadi Datuk Seri Anwar Ibrahim, Mohd Saiful Bukhari Azlan kepada media sebaik selamat diijabkabulkan dengan pasangannya, personaliti TV3, Nik Suryani Megat Deraman.

Kantoi!! SPR Dakwa Gambar Fitnah, ADUN Seri Serdang Ada Jawapannya.. Jom Terjah!!!


Gambar yang sama tetapi telah dicerahkan dan menampakkan petugas SPR dengan jelas memakai baju SPR serta tag nama. Kotak atau dulang juga jelas tertera logo SPR pada bahagian tepi.

Kelihatan juga pegawai polis beruniform yang bertugas. Ketika ini proses pengasingan kertas undi sedang dijalankan. Apakah semua ini lakonan seperti dakwaan SPR?. Nampak sangat SPR tipu isu ini. Sahlah Timbalan Pengerusi SPR, Wan Ahmad membuat kenyataan palsu. 


Fuhhh!!! Gambar2 & Video: SUARARAKYAT505 - PADANG AMCORP MALL

SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT
terkini 10.00 mlm

11.45pm: Selepas tujuh jam, perhimpunan Suara Rakyat 505 berakhir dengan hadirin menyanyikan lagu Negaraku.
Sebelum itu, pengacara Badrul Hisham Shaharin berkata, beliau memerlukan 500,000 sukarelawan untuk berarak ke SPR, membayangkan terdapat perhimpunan yang jauh lebih besar sedang dirancang.

Sewaktu menutup majlis beliau menyeru orang ramai mendaftar diri sebagai relawan Suara Rakyat 505 di laman Facebook gerakan itu dan mendesak seluruh pimpinan tertinggi SPR meletak jawatan.

"Rakyat akan bergerak ke pejabat SPR sehingga SPR dibubarkan," katanya.
11.20pm: Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam ucapannya berkata beberapa perancangan Pakatan Rakyat tidak dapat dilaksanakan kerana tidak dapat membentuk kerajaan persekutuan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.