GEMPAR & MENAKUTKAN!!! Enjin Pesawat Malindo Air Terbakar Di Ketinggian 7,000 Kaki Selepas Berlepas.. Jom Terjah!!!

Gambar yang diambil seorang penumpang Malindo Air menunjukkan salah satu enjin pesawat terbakar dalam satu insiden pada Rabu.
KUALA TERENGGANU: Seorang penumpang pesawat Malindo Air yang sebuah enjinnya terbakar ketika dalam penerbangan dari Subang ke sini Rabu, berkata beliau terdengar bunyi letupan sebelum melihat api di bahagian itu. 
"Saya hanya mampu berdoa agar tiada perkara buruk menimpa kami," kata Mohd Fazi Subri, pemain tengah pasukan bola sepak Terengganu, iaitu antara 53 penumpang penerbangan itu.   

Terkini!!! Benarkah Kassim Ahmad Ditahan JAWI? Jom Terjah!!
Kassim Ahmad Ditahan JAWI - Cendiakawan kontroversi 'anti hadis', Dr Kassim Ahmad ditahan Penguatkuasa Pejabat Agama Daerah Kulim kira-kira jam 2.30 petang tadi... di kediamannya di Kelab Golf Kulim, Kedah.

PILUNYA!! Gurauan Pilot #MH370 Kepada Rakan Baiknya Di Tanah Perkuburan.. Jom Terjah!!!


Juruterbang pesawat MH370, Kapten Zaharie Ahmad Shah pernah bergurau kepada kenalan rapatnya bahawa rakannya itu tidak akan menjumpai pusaranya menjadi petanda yang beliau akan pergi buat selama-lamanya.

Bernama melaporkan, Mohaza Mohaza, kenalan rapat kepada Zaharie berkata, dia tidak menyangka bahawa gurauan juruterbang itu pada Aidilfitri lalu di Tanah Perkuburan Jalan Perak, Pulau Pinang merupakan satu kiasan untuk pergi meninggalkan semua.

Allahu Rabbi!! Inilah Antara Wajah Wira-Wira Pejuang Islam Yang Dijatuhkan Hukuman Mati Oleh Mahkamah Tentera Mesir


ANTARA WAJAH-WAJAH WIRA-WIRA 529 YANG DIHUKUM MATI

Antaranya adalah Dr. Sofwat Hijazi (paling kiri dalam gambar). Adakah mereka menangis menerima hukuman? TIDAK SAMA SEKALI!

Dr Sofwat Hijazi dalam satu ucapannya yang penuh bersemangat untuk membebaskan Palestin dari Zionis. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.