KRISIS!!! Awat Jadi Lagu Nie, Mana Hilangnya Sifat Wala'? (Video) TG Presiden Tak Halang Sesiapa Yang Nak Tubuh Parti Baru.. Jom Terjah!!!MARANG: Penubuhan parti baru dalam negara yang mengamalkan demokrasi berparlimen adalah perkara biasa, kata Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang.

"Penubuhan parti baru, ini perkara biasa dalam negara demokrasi berparlimen, siapa-siapa yang nak tubuh parti, sila tubuh," ujarnya ketika menjawab pertanyaan pada Majlis Dailog dan Penjelasan Isu Terkini Bersama Presiden PAS di Dewan Tok Guru, Rusila, di sini semalam.

Allahu Rabbi!!! Adakah PAS Bakal Berpecah? Awas Kemunculan 'Golongan Baru' Dalam PAS.. Jom Terjah!!!BAGI saya, sebagai seorang yang telah berada dalam Pas selama 30 tahun lebih, saya melihat Pas sedang berhadapan dengan masalah dalaman yang agak kronik sepertimana tidak pernah dihadapi sebelum ini.

Saya sebenarnya lebih selesa berhujah dari melabel mana-mana kumpulan sekalipun. Walaubagaimanapun saya terpaksa berbuat demikian setelah melihat munculnya golongan baru, yang tidak diketahui secara tepat kefahaman mereka berhubung kaedah dan pendekatan perjuangan Pas dalam membawa mesej Islam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.