Terkini!!! (Gambar) Kuliah Ustaz Azhar Idrus Di Stadium Darul Makmur.. Jumlah Ini Mengejutkan MB Pahang.. Jom Terjah!!


Subahanallah..rameinyer Kuliah UAI Stadium Darul Makmur Kuantan

Berapi!! Mengapa PM Haji Najib "Berpakaian Orang Cina Mati' Untuk Streamer Ucapan Tahun Baru Cina, Salah Siapa? Jom Terjah!!Menurut beberapa komen daripada Facebook apabila melihat gambar di atas, telah memaklumkan bahawa pakaian Najib ini adalah untuk si mati bagi kaum Cina.

Malah salah satu daripada komen tersebut turut memberi pautan sebuah laman web www.yingruixiang.com, sebuah syarikat di China yang pakar dalam menyediakan pakaian dan kelengkapan untuk upacara kematian China.

Laman web tersebut menyediakan pelbagai kelengkapan kematian seperti pakaian si mati untuk lelaki dan wanita, topi untuk si mati, kasut, keranda, pasu abu mayat dan pelbagai kelengkapan lagi.


Takziah... Bekas Ketua Pasukan Bola Sepak Selangor Kembali Ke Rahmatullah...

Arwah Ezmi Md. Jan ketika dikunjungi oleh rakan-rakannya di kediaman bekas pemain bola sepak Selangor itu di Batang Kali, Oktober lepas.

SELANGOR - Bekas pemain Selangor, Ezmi Md Jan yang menderita kanser hidung telah kembali ke rahmatullah jam 1.45 pagi tadi. Salam takziah kepada keluarga Allahyarham Ezmi Md Jan atas pemergiannya. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas arwah dan ditempatkan di kalangan hambaNya yang bertaqwa. Al-Fatihah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.