TAHNIAH!!! Bajet 2014 Negeri Selangor Mencatat Sejarah Paling "HEBAT", Bandingkan Dengan Negeri Ku... Jom Terjah!!!SHAH ALAM – Kerajaan Negeri Selangor memperuntukkan RM1.85 bilion iaitu perbelanjaan terbesar sejarah Selangor dalam Belanjawan Berimbang 2014 bertemakan ‘Belanjawan Berhemat dan Berimpak Tinggi, Maslahat Rakyat’.

Belanjawan yang dibentangkan oleh Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim itu berpaksikan kepada lima teras utama iaitu memperkasa pengurusan fiskal yang pragmatik, berhemat dan berdaya maju; memperkukuh keberkesanan dan kecekapan penyampaian perkhidmatan awam dan swasta; memperteguh dasar pro-pertumbuhan pesat; mempertingkatkan kesejahteraan rakyat dan memastikan mutu Kehidupan bertaraf dunia dan memastikan pembangunan mampan dan inklusif.

Terkini!!! Malaysia Tewas Lagi Walaupun Bermain Di Gelanggang Sendiri.. Jom Terjah!!!

Pemain Qatar, Khalfan Ibrahim (kiri) bersaing dengan pemain Malaysia, Mohd Razman Roslan (tengah) and Mohd Aidil Zafuan Radzak ketika perlawanan kelayakan Piala Asia peringkat kumpulan di Stadium Shah Alam pada Selasa malam. Keputusan Malaysia kalah kepada Qatar 1-0. -foto The Star/ GLENN GUAN
SHAH ALAM: Malaysia kalah 0-1 kepada Qatar pada perlawanan kelima, kumpulan D, kelayakan Piala Asia 2015 di Stadium Shah Alam, di sini, Selasa malam.
Kedua-dua pasukan terikat seri tanpa jaringan pada separuh masa pertama.
Penjaring:
Qatar: Al-Ali (minit ke-65)
Barisan Pemain:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.