Berapi (Awas 18SX Sahaja) Inilah Wajah Pelakon Wanita Melayu Islam Yang Sanggup Melakonkan Watak Hingga Menampakkan Sebahagian Buah Dada.. Jom Terjah!!KUALA LUMPUR, 9 NOV 2012: Pelakon kontroversi, Lana Nordin akui tidak kisah jika imejnya yang menampakkan sebahagian lurah buah dada terdedah di dalam filem Pontianak Vs Orang Minyak telah dieksploitasikan oleh pengarahnya, Afdlin Shauki.

Malah, Lana Nordin yang juga dikenali sebagai Pamela Anderson Malaysia itu memberitahu dia melihat senario itu sebagai satu kerjasama win win situation kerana sudah lama dia teringin untuk bekerjasama dengan pengarah tersebut dan buat pertama kalinya dia juga berpeluang berlakon di dalam sebuah filem komedi.

Terkini!! Benarkah FGVH Mengaku Silap? Prestasi Semasa Saham Menjunam RM4.61


Kenyataan FGVH berikutan prestasi semasa saham yang tinggal RM4.61, telah diperingatkan ANAK dari awal lagi. Hujah banyak pokok tua, proses tanam semula dan persaingan dengan syarikat perladangan lain telah diulas oleh penganalisis ekonomi termasuk Penasihat Ekonomi ANAK, Dr Rosli Yaakob sejak cadangan penyenaraian FGVH melalui pembentangan bajet 7 okt 2011 oleh PM.

Adakah CEO FGVH, Dato' Sabri Ahmad baru sedar sekarang?

BN Tak Payah Mimpi Nak Ambil Kelantan, Sikap Diskriminasi Pusat Terhadap Kelantan Keterlaluan.. Jom Terjah!!!

KUALA LUMPUR: Rakyat Kelantan sangat malang kerana tidak dapat menikmati kemudahan lebuh raya seperti negeri-negeri lain, kata Ahli Parlimen Kota Bharu, Datuk Wan Abd Rahim Wan Abdullah.

Beliau sewaktu mengemukakan soalan tambahan pada sesi soal jawab lisan di Dewan Rakyat hari ini mempersoal diskriminasi Kerajaan BN terhadap Kelantan hanya kerana rakyat Kelantan tidak menyokong parti itu.

"Dulu orang Kelantan marah dengan sikap diskriminasi Kerajaan Persekutuan kepada negeri Kelantan tapi sekarang sudah tak rasa marah, tapi kecil hati.

Aduh!! Bila Batuk Menyerang.. Inilah Tips dan Petua – Petua Cara Hilangkan Batuk dan Kahak.. Jom Kongsi!!


Tak Dapat tidur bro.. Batuk.. Setiap orang mesti tak suka bila mereka sakit batuk dan lebih-lebih lagi jika ada kahak. Sungguh tak selesa rasanya bila ada kahak ni. Jika anda nak menjimatkan duit atau malas ke klinik boleh la cuba beberapa Petua Hilangkan Batuk dan Kahak.Dengan bahan semulajadi, mudah dan murah ini InsyaAllah anda dapat sembuh dari batuk dan kahak. Setiap penyakit ada ubatnya kecuali mati. :)

batuk Tips dan Petua   Petua Cara Hilangkan Batuk dan Kahak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.