Mayat Penumpang MH17 Mula Mereput, Terdedah Udara Luar, Kumpulan Bersenjata Halang Pemerhati.. Jom Terjah!!!


Konvensyen antarabangsa mengarahkan pihak berkuasa Ukraine supaya menjalankan siasatan ekoran pesawat ditembak di ruang udara. – Gambar Reuters, 19 Julai, 2014.

Kawasan padang lapang yang ditawan pemberontak di timur Ukraine itu masih dipenuhi dengan mayat bergelimpangan, barangan termasuk beg dan buku milik mereka yang menemui ajal dalam tragedi itu juga bersepah-sepah.
"Secara kasarnya seperti kawasan kejadian jenayah terbesar didunia, dikawal oleh lelaki berseragam dengan senjata berat dan tidak mesra," kata Michael Bociurkiw jurucakap kumpulan Organisasi Keselamatan dan Kerjasama di Eropah (OCSE).

Tragis!!! Sesuatu Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Ketua Pramugara MAS Haji Ghaffar Abu Bakar Yang Terkorban Dalam Tragedi #MH17.. JomTerjah!!!Ketua pramugara MAS Haji Ghaffar Abu Bakar 


Kariah Masjid Bukit Indah, Ampang kehilangan seorang anggota mereka yang disifatkan sebagai pejuang yang menentang penyajian arak di dalam kapal terbang apabila perginya Ketua Pramugara MAS Haji Ghaffar Abu Bakar bersama pesawat MH17 kelmarin.
Menurut rakan-rakan kariah mereka, Allahyarham Ghaffar adalah seorang yang berani melawan perintah syarikat agar tidak menghidangkan arak di dalam penerbangan yang diketuainya.

Allahu Rabbi!!! (Gambar) #MH7 : Terdapat Beberapa Mayat Yang Masih Sempurna : Saksi

Keadaan pesawat MAS MH17 yang musnah teruk selepas dipercayai ditembak jatuh di sempadan Rusia-Ukraine pada Khamis.

PETALING JAYA: Beberapa wartawan menyifatkan keadaan di lokasi nahas membabitkan pesawat penerbangan Malaysia (MAS) MH17 yang dipercayai ditembak jatuh oleh puak pemisah pro-Rusia di sempadan Ukraine-Rusia pada Khamis terlalu mengerikan.

"Ini merupakan satu bencana yang nyata. Mustahil untuk difahami," tulis Noah Sneider, seorang wartawan bebas yang berada di lokasi nahas dalam Twitternya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.