HANGAT!!! Pengarah SPRM Sahkan SPR Disiasat Berhubung Pembelian Dakwat 'Tidak Kekal".. Jom Terjah!!!
Pengarah siasatan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Datuk Mustafar Ali berkata siasatan kini sedang dijalankan ke atas Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) berhubung pembelian dakwat yang didapati dapat ditanggalkan dengan mudah ketika digunakan dalam pilihan raya umum 5 Mei.

Al Fatihah: Sasterawan Tan Sri Awang Had Salleh Meninggal Dunia Akan Dikebumikan Selepas Zohor..


Allahyarham Tan Sri Prof. Dr Awang Had Salleh

SUBANG JAYA – Tan Sri Awang Had Salleh meninggal dunia kira-kira jam 3 pagi tadi. Allahyarham menghembuskan nafas terakhir pada usia 79 tahun dan jenazahnya dijangka akan dikebumikan selepas solat Zohor di Putrajaya hari ini.

HANGAT!!! Ada Isu Besar Kenapa DAP Cadangkan PAS Boikot Pilihan Raya Kecil DUN Kuala Besut?? Jom Terjah!!!

Lim Guan Eng
KULAIJAYA: DAP mencadangkan agar PAS memboikot pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Kuala Besut di Terengganu sebagai tanda protes dakwaan wujudnya 'taktik kotor' yang digunakan oleh Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) pada Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13), kata Setiausaha Agungnya, Lim Guan Eng.
Beliau berkata isu berkenaan akan dibincangkan dalam Mesyuarat Pimpinan Tertinggi Pakatan Rakyat akan datang.

Hangat!! Seminar Pemikiran Ustaz Fadzil Mohd Noor Di StarCity Hotel, Alor Setar.. Apa Kata Ketua Pengarang Harakah? Jom Terjah!!!


Semalam saya hadiri Seminar pemikiran Ustaz Fadzil Mohd Noor, di Alor Setar, anjuran PAS Kawasan Kuala Kedah. Agak ramai mengharapkan seminar seumpama itu dapat dilangsungkan bukan saja pada peringkat perhubungan negeri, malah di peringkat pusat. Ustaz Fadzil adalah antara putera terbaik PAS yang pernah dilahirkan dan merintis jalan ke arah memposisikan Parti Islam itu dalam arus perdana politik negara.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.