SIARAN LANGSUNG! DS Anwar Sedang Berceramah Di Merdeka Rakyat Dari Bukit Katil!
Jelajah Merdeka Rakyat malam ini di negeri Melaka

Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim yang dinasihatkan doktor supaya berehat beberapa hari hingga terpaksa membatalkan kehadirannya malam tadi di Batu Tiga, Selangor, kini sedang menyampaikan ceramah secara langsung dari Bukit Katil, Melaka.


JOM Ikuti.........

Kecoh!! Apa Lebihnya Yang Ada Pada Pelakon Janda Jelita Ini Hinggakan Menjadi Rebutan Antara Dua Aktor Muda Nie... Jom Terjah!!


Shah Iskandar
PETALING JAYA: Pelakon kelahiran Singapura, Shah Iskandar bersedia untuk bersemuka dengan aktor Zain Saidin bagi meleraikan salah faham berhubung isu “rebut” pelakon Rozita Che Wan.
Shah atau nama sebenarnya Shah Iskandar Mahfuz, 30, bagaimanapun berkata, Zain ada hak untuk merasai perasaan kurang senang terhadap dia dan Rozita kerana mereka berdua sedang bergandingan dalam beberapa drama terbitan Zeel Production sejak dua bulan lalu.
“Dia (Zain) ada hak untuk berasa kurang senang atau salah sangka dengan kemesraan saya bersama Che Ta (Rozita), walaupun saya tidak tahu status sebenar hubungan mereka, sama ada masih bersama atau sudah tiada apa-apa.

Terkini!! Apa Khabar ADUN Kota Seputeh? Depa Kata Mengamuk Sakan Kat DUN Kedah Sampai Kena Hambat Keluar, Ada Pasai Rupernya.. Jom Terjah!!


ALOR SETAR – ADUN Kota Siputeh, Dato’ Abu Hasan Sarif diarahkan keluar Dewan Undangan Negeri apabila beliau membantah keputusan Speaker DUN untuk tidak mengganggu pengulungan oleh Exco Kerajaan Negeri, Lim Soo Nee apabila Exco berkenaan enggan memberi laluan. 

ADUN tersebut sebelum ini telah mempersoalkan tindakan Yang Di Pertua Majlis Daerah Kubang Pasu (YDP MDKP) yang menurunkan pangkat dua orang pegawai gred N41 kepada N17, di mana salah seorang darinya adalah anak beliau sendiri. 

Beliau menyifatkan tindakan tersebut sebagai tindakan bermotifkan politik. YDP MDKP yang terbabit dengan penurunan pangkat tersebut ialah Dato’ Che Barni. Exco Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna, Perpaduan dan Pengurusan Sumber Manusia, YB Lim Soo Nee menjelaskan bahawa setelah disiasat didapati bahawa tiada jawatan yang sah untuk gred N41 tersebut dan yang ada hanyalah untuk gred N17.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.