HOT!!! Babak2 Seterusnya Yang Dinanti2kan Rakyat Jelata Selepas 5 Mei, Datuk Saifudin Nasution Bagi Kejutan.. Jom Terjah!!PRU13: 5 Mei undi, 6 Mei bentuk kerajaan, 7 Mei turun harga minyak


PULAU PINANG: Rakyat Malaysia bakal merasai penurunan harga minyak kenderaandalam masa lima hari lagi dari sekarang jika Pakatan Rakyat diberikan mandat memerintah Malaysia kata, Setiausaha Agung Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Saifudin Nasution Ismail.

"5 Mei kita mengundi, 6 Mei kita tubuh kerajaan baru, 7 Mei kita dapat harga minyak yang baru, insya Allah," kata Saifudin.

(Gambar Panas) Penjawat Awam Kantoi Ditangkap Khalwat Selepas Undi Awal Lantaran Gelora Nafsu.. Jom Terjah!!


Pegawai penguatkuasa Jaij mengambil keterangan daripada pasangan berkenaan untuk tindakan lanjut.

BATU PAHAT - Seorang penjawat awam wanita  ditahan bersama pasangannya di salah sebuah hotel bajet  sekitar daerah ini dalam  operasi cegah maksiat, awal pagi semalam.

Wanita terbabit yang  bekerja di utara tanah air merayu kepada Bahagian Penguatkuasa Jabatan Agama Islam Johor (JAIJ) Daerah Batu Pahat supaya tidak ditahan  dalam serbuan itu.

Terkini!!! Blogger Milo Suam Ditahan Polis Dan Dibawa Ke Bukit Aman, Bagaimana Pula Dengan Blogger Papagomo? Jom Terjah!!

Yusuf Al Siddique Bin Suratman atau MiloSuam

Yusuf Al Siddique Bin Suratman atau lebih dikenali sebagai Milo Suam, sempena nama blognya; MiloSuam blogspot yang baru-baru ini menulis kemungkinan berlaku penipuan oleh Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) dalam blognya, ditahan polis malam ini dan dibawa ke Bukit Aman.

[Image: capture_89.jpg]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.