Panas!!! Vokalis Ini Disebat 10 Rotan.." Saat Itu Saya Hanya Membayangkan Kematian Dan Seksaan Kubur".. Jom Terjah!!Penyanyi, Ameng Spring yang kini masih menjalani hukuman di Penjara Kluang sejak setahun lalu masih teringat lagi bagaimana dia menerima hukuman 10 kali sebatan.

Dia sebelum ini dijatuhi hukuman penjara lapan tahun dan 10 sebatan atas tiga kesalahan termasuk dua kes memiliki dadah, dua tahun lalu.

Bercakap kepada Harian Metro, semalam, dia amat menginsafi diri dan berazam selepas selesai menjalani hukuman kelak dia akan menjalankan tanggungjawab dengan sebaiknya terhadap keluarga.

Menurutnya, detik yang paling tidak dapat dilupakan adalah ketika dia menjalani sebatan sekaligus terbayangkan saat kematian.


Panas Berapi!! Video & Gambar2 Sekitar Demontrasi Ahli Majlis Desak SUK Kedah Letak Jawatan Di Depan Wisma Darul Aman. Jom Terjah!!


Sekumpulan ahli majlis berkumpul di luar Wisma Datul Aman, bangunan pentadbiran negeri di Alor Setar, hari ini bagi menuntut Setiausaha Kerajaan Negeri Datuk Rasli Basir meletakkan jawatan.
Panas Berapi!!! Bukti Hubungan DS Nazri Dan Jutawan Michael Chia, “Conflict Of Interest”..Inilah Kereta Mewah Diterima Anak DS Nazri Daripada Jutawan Ini Didedah.. Jom Terjah!!!


Jawapan-jawapan di dalam Parlimen oleh Dato’ Seri Nazri Aziz yang mempertahankan habis-habisan individu-individu yang disabitkan di dalam skandal wang Umno Sabah berjumlah RM40 juta menimbulkan banyak tanda tanya.

Sebagai seorang menteri kanan yang dipertanggungjawabkan menangani kes-kes rasuah dan pengubahan wang haram (money laundering) yang sensitif seperti kes RM40 juta ini, Dato’ Seri Nazri Aziz perlulah telus, bersih dan dilihat tidak mempunyai sebarang kepentingan dengan mana-mana individu yang dipertahankan beliau.

[Gambar2] Rupa New York Selepas Taufan Sandy Membadai.. Jom Terjah!!!

Tengok je la apa yang taufan sandy ni boleh buat pada bandar New York yang gah kat US ni.. pakej penuh kemusnahan alam semula jadi..

[Gambar] Rupa New York Selepas Taufan Sandy Singgah (54 Keping)

Pening!!! Bendera PAS Punya Pasal, Pengerusi JKKK Boleh Hantar Surat Rasmi, Power Sangat Ka??.. Jom Terjah!!Apa la punya double standard.

Padan la mazlan aliman bengkek. Baca bawah neh sat ;

Bendera PAS disuruh turun, bendera Umno tak apa!

Sejak wujudnya Umno, tiada siapa ganggu bendera Umno dan BN di pasang di mana2. Sampai lusuh dan koyak tak ada yang peduli. Pasang di premis masjid surau pun tidak mengapa. Kata jangan politikkan rumah ibadah, langgar semacam sahaja.

Kedudukan parti politik sama sahaja di sisi perlembagaan persekutuan. Tiada yang membezakan antara BN atau Pakatan Rakyat.

Tapi kerana ketaksuban dan jahil perlembagaan, ada Pengerusi JKKK seperti bukti surat yg saya lampirkan bertindak tidak cerdik. Arah bendera PAS diturunkan, atas alasan ianya dinaikkan dlm kawasan JKKK.

Kesian pada Pengerusi JKKK seperti ini, ketinggalan zaman.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.