Hangat!!! Timbalan Presiden PAS Jawab Tuduhan KDN Isu Fahaman Syiah, Bakal Ambil Tindakan Susulan.. Jom Terjah!!!


Timbalan Presiden PAS Mohamad Sabu (gambar) berkata beliau sememangnya mengagumi perjuangan pemimpin besar revolusi Islam Iran Ayatollah Ruhullah Musawi al Khomeni tetapi itu tidak bermakna dirinya berfahaman Syiah.
Mohamad yang dikenali sebagai Mat Sabu berkata, tuduhan Kementerian Dalam Negeri (KDN) hari ini dinafikannya sambil mengucapkankan terima kasih kerana mengaitkannya dengan pemimpin dihormatinya itu.

Allahu Rabbi: Inilah Punca Masjid Tidak Tenggelam Dalam Banjir Besar Di Kuantan Yang Di Publish DI FB Datuk Siti Nurhaliza.. Jom Terjah!!


Heboh di perkatakan di media sosial berkenaan masjid tidak tenggelam semasa banjir. Memang umat Islam wajib percaya setiap kejadian adalah atas ketentuan Allah SWT. Namun setiap kejadian ada penjelasannya dari segi naqli ataupun aqli.

Hangat!!! Bukti2 Menyokong Dakwaan Pemimpin PAS Terlibat Dengan Aktiviti Syiah Akan Didedah Petang Ini.. Jom Terjah!!!

KDN akan dedahkan bukti Mat Sabu Syiah petang ini, kata Ahmad Zahid. Gambar The Malaysian Insider oleh Hasnoor Hussain, 12 Disember, 2013.KDN akan dedahkan bukti Mat Sabu Syiah petang ini, kata Ahmad Zahid. Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi (gambar) akan mendedahkan bukti-bukti untuk menyokong tuduhan beliau baru-baru ini bahawa Timbalan Presiden PAS Mohamad Sabu terlibat dalam aktiviti Syiah.
Menteri Dalam Negeri itu berkata, Ketua Setiausaha Kementerian Dalam Negeri Datuk Seri Abdul Rahim Mohamad Radzi akan membuat pengumuman istimewa di Kuala Lumpur pada jam 3 petang hari ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.