Panas!!! Datuk Paling Popular Dilarang Masuki Stadium Selama 5 Tahun... Jom Terjah Kenapa???


NEW DELHI 18 Mei - Persatuan Kriket Mumbai (MCA) mengenakan larangan ke atas penyanyi terkenal, Datuk Shah Rukh Khan daripada memasuki Stadium Wankhede Mumbai selama lima tahun kerana terlibat dalam satu pergaduhan.
Pihak persatuan itu membuat aduan polis terhadap Shah Rukh Khan kerana mengeluarkan kata kesat dan menyerang pegawai-pegawai persatuan itu selepas satu perlawanan pada hari Rabu.

Bagaimanapun pemilik pasukan kriket Kolkata Knight Riders itu mempertahankan tindakannya kerana marah melihat pegawai keselamatan MCA mengasari anak perempuannya dan kanak-kanak lain di stadium.

Bintang Bollywood itu menafikan yang dia berkeadaan mabuk pada masa itu.

Ini membawa kepada pertengkaran di antara pegawai persatuan dengan penyanyi tersebut yang berkesudahan dengan larangan selama lima tahun ke atasnya. - BERNAMA

Gambar Panas... Ular Besar Di Leher YB Dr Hamdan - Jom Terjah!!!


ALOR SETAR -  Orang ramai berpeluang menyaksikan kira-kira 100 spesis ular  sempena pameran ular “Bisa Berbisa” dari 6 Mei hingga 6 Jun di Muzium Negeri Kedah, di sini.

Pameran yang diadakan oleh Muzium Negeri Kedah dengan kerjasama Syarikat Cobra Enterprise itu adalah bertujuan untuk menarik minat orang ramai mengunjungi muzium yang terdapat di negeri ini.

Pameran yang berlangsung selama sebulan itu dibuka kepada orang ramai bermula jam 10 pagi hingga 10 malam.

Singapura Tinjau Pelaburan di Kedah....


ALOR SETAR - Singapura sedang meninjau potensi pelaburan di Kedah dalam sektor pertanian, industri dan pelancongan.

Menteri Besar, YAB. Dato’ Seri DiRaja Ustaz Azizan Abdul Razak berkata, Kedah bersedia menjalin kerjasama dengan menawarkan tapak pertanian dan hasilnya kelak akan dieksport ke republik itu.

“Banyak perkara dibincangkan terutama membabitkan kepentingan bersama. Saya beri jaminan Kedah mampu membekalkan bahan makanan sama ada makanan ruji seperti beras atau buah-buahan seperti nenas, betik dan pisang,” ujarnya.

Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas menerima kunjungan hormat Menteri Negara, Hal Ehwal Dalam Negeri dan Hal Ehwal Luar Singapura, Masagos Zulkifli di pejabatnya di Wisma Darul Aman, di sini.

Menurutnya, Kedah turut berminat menjadi rakan dagang Singapura dalam sektor perikanan kerana masa ini republik itu menjalin kerjasama dengan Vietnam untuk membekalkan ikan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.