Gempar!!! (Gambar2) Letupan Bom Di Danok, Bandar Sempadan Thailand-Malaysia, Dua Rakyat Malaysia Cedera.. Jom Terjah!!!

Kenderaan-kenderaan yang rosak akibat letupan bom.
BUKIT KAYU HITAM: Dua rakyat Malaysia cedera bersama lebih 20 yang lain yang kebanyakannya merupakan rakyat Thailand dalam siri letupan di Danok, bandar sempadan Thailand-Malaysia, di Songkhla pada Ahad.
Letupan itu berlaku di bandar yang terletak kira-kira 1km dari Kompleks Kastam, Imigresen dan Kuarantin di Bukit Kayu Hitam di Padang Besar.

Terkini!! DS Tengku Adnan Tengku Mansor Mohon Maaf...

Saya tidak pernah tidak hormat perempuan, kata Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor. Gambar fail.Saya tidak pernah tidak hormat perempuan, kata Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor. Gambar fail.


Menteri Wilayah Persekutuan, Tengku Adnan Tengku Mansor hari ini memohon maaf jika golongan wanita terasa dengan kenyataannya yang dikatakan menyamakan wanita dengan hartanah.
Beliau bagaimanapun berkata, kenyataan itu disalahertikan oleh pihak tertentu dan beliau tidak bermaksud membuat wanita tersinggung.
"Saya tidak pernah menyamakan wanita dengan hartanah. Apa saya maksudkan orang tidak faham iaitu kalau anda buat rumah cantik, seperti wanita juga...kalau mahu cantik pakai 'makeup'," katanya ketika ditemui pemberita selepas menghadiri Perhimpunan Agung Tahunan MCA di Kuala Lumpur, hari ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.