Penjaga Gol Kebangsaan Didenda RM2,500 Setelah Mengaku Salah Berkhalwat Dengan Janda Anak Dua.. Jom Terjah!!


PETALING JAYA - Penjaga gol kebangsaan, Mohd Farizal Marlias didenda RM2,500 oleh Mahkamah Rendah Syariah di sini, hari ini selepas dia mengaku salah berkhalwat dengan seorang jurumekap, tahun lalu.

Zaiton Othman, 29, yang kini bergelar ibu tunggal dan mempunyai dua  anak juga didenda RM2,500.

Hakim Syarie Mohd Nurulazhar Mohd Tohar mengarahkan hukuman penjara selama sebulan sekiranya mereka gagal membayar denda.Terkini!!! iPhone 5 Telah Diperkenalkan, 20% Lebih Ringan Dari iPhone 4, Akan Mula Dijual.. Jom Terjah Spesifikasi!!!

Apple
Phil Schiller, Naib Presiden Kanan Apple bagi pasaran sedunia, memperkenalkan ciri-ciri iPhone 5.
Apple
Apple memperkenalkan iPhone 5 semalam.
 
SAN FRANCISO - Apple melancarkan iPhone 5, yang lebih kecil dan ringan serta sejumlah ciri-ciri terkini, tersenarai dalam kategori 4G, pada satu majlis yang dinanti-nantikan dunia, di sini semalam.

Produk terbaru ini 18 peratus lebih tipis dan 20 peratus ringan berbanding iPhone 4S.

Apple berkata iPhone 5 akan berada di pasaran mulai 21 September ini.
Apple mendakwa telefon pintar terbaru ini sebagai yang paling tipis dalam dunia buat masa sekarang.

Naib Presiden (Pasaran Sedunia) Apple, Phil Schiller berkata, ia mempunyai skrin yang lebar iaitu paparannya sehingga empat inci berbanding 3.5 inci sebelum ini, dan beratnya pula 112 gram iaitu 20 peratus lebih ringan berbanding iPhone 4S.Masya Allah.... {Video} Mahasisiwi2 IPTA Lakukan Tarian "Gangnam Style" Di Malam Apresiasi Seni Minggu Suai Kenal.. Jom Terjah!!!Mahasiswa di sebuah universiti di utara telah melakukan tarian "Gangnam Style" yang jelas sekali menjolok mata pada Malam Apresiasi Seni Minggu Suai Kenal.

Sangat mendukacitakan kerana mahasiswa/i yang baru nak mengenali alam kampus sudah dihidangkan hiburan yang melalaikan seperti ini, bukan dengan hiburan yang mendekatkan lagi dengan Allah.[Kajian Pakar] Untuk Bacaan 21SX: Ciri2 Luarbiasa Membuatkan Kehidupan Seks Yang Luar Biasa.. Jom Terjah!!!


Berdasarkan kajian Dr. Kleinplatz, inilah tujuh perkara yang membuat kehidupan seks luar biasa, seperti dikutip psychologytoday:
1. Fokus
Pasangan boleh merasakan seks yang luar biasa apabila masing-masing pihak ada ketika melakukannya. Ada di sini bukan hanya soal tubuh saja, tapi juga fikiran. Pasangan harus sama-sama menumpukan fikirannya pada aktiviti intim tersebut. Dalam sebuah hubungan seks yang ‘hebat’, hanya ada anda dan pasangan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.