Panas!!! Bapa Pemain Badminton Utama Negara, Dato' Lee Chong Wei Cuba Bunuh Diri Di Jambatan Pulau Pinang... Jom Terjah!!!

Berita hari ni pasal Drama Bapa Dato Lee Chong Wei cuba bunuh diri di Jambatan Pulau Pinang. Betul ke sampai cam tu sekali?

Menurut polis, mereka terima maklumat pada jam 4.00 pagi dan mendapati ada seorang lelaki menangis di kawasan Queensbay. Proses memujuk mangsa hampir 3 jam dan akhirnya mangsa berjaya dipujuk untuk tidak meneruskan niat tersebut.

Gempar!! Pelakon Filem 'X" Malaysia Kini Bertudung.. Jom Terjah!!!


Selepas Diana Amir dan terbaru, Abby Abadi baru-baru nie terbuka hati untuk pakai tudung, kini giliran pelakon comel nie, Nuremy Ramly pulak mengikut jejak langkah mereka. Tahniah kami ucapkan, dan semoga bertambah rezeki beliau selepas penghijrahan ini.
Dalam perkembangan lain pula, beliau akan muncul dalam 2 filem terbaru iaitu filem ‘X’ pada 7 Jun 2012 dan ‘Hanya Aku Cinta Kau Seorang’ pada 21 Jun 2012. Berikut beberapa lagi gambar beliau bertudung.
Untuk Lihat gambar selanjutnya:-

Al Fatihah: Vokalis Utama Kumpulan D’lloyd Kembali Ke RahmatullahRAHSIAKAN PENYAKIT... keadaan Sam yang uzur ditemani anak saudaranya.
RAHSIAKAN PENYAKIT... keadaan Sam yang uzur ditemani anak saudaranya.
KUALA LUMPUR: Tiada lagi alunan mendayu Cinta Hampa mahupun Oh Di Mana daripada Sam berikutan kematian vokalis utama kumpulan D’lloyd itu, pagi semalam.


Sam, yang nama sebenarnya Syamsuar Hashim, 64, mengidap penyakit jantung dan kanser paru-paru yang dirahsiakan selama ini, menghembuskan nafas terakhir di Rumah Sakit Cempaka Putih, Jakarta, Indonesia, sekitar jam 9.15 pagi waktu Malaysia.

Berita kematian Allahyarham dimaklumkan kepada Metro Ahad oleh sahabatnya, komposer Richard Kyoto yang turut menziarahi jenazah Sam di kediaman kakaknya sebelum dikebumikan di Tanah Kuasir, Jakarta.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.