Terkini!!! Keputusan Penuh Piala Malaysia... (Video) Pasukan Kedah Memalukan - Tewas 3-1 Kepada Lions XII.. Jom Terjah!!!

KUMPULAN A

SIME DARBY 1 : 1 ATM

SELANGOR 2 : 1 JOHOR


KUMPULAN B

JOHOR DT 0 : 2 PKNS FC

T-TEAM 2 : 1 FELDA


KUMPULAN C

N. SEMBILAN 2 : 2 TERENGGANU

KELANTAN 4 : 0 PAHANG


KUMPULAN D

KEDAH 1 : 3 LIONS XII
SARAWAK 6 : 1 PERAK

HANGAT!!! Anak Mufti Kedah Tergamam Sebaik Sahaja Anggota Kongsi Gelap Keluarkan Pistol... Jom Terjah!!!KUALA NERANG - Disebabkan keinginan mendalam mereka untuk mendapatkan ganjaran syurga, tiga individu yang dipercayai anggota kumpulan kongsi gelap, memberi sumbangan RM2,000 masing-masing kepada beberapa maahad tahfiz di sekitar Kodiang dengan harapan menebus dosa yang mereka lakukan masa lampau.

Kisah menarik itu disampaikan oleh Husam Baderuddin, anak Mufti Kedah, di pekarangan Maahad Tahfiz Ar-Riadah, Kodiang, beberapa hari selepas umat Islam menyambut Aidilfitri.

Beliau berkata, kejadian itu bermula apabila sebuah kenderaan pacuan empat roda jenis Toyota Hilux menghampirinya dan seorang lelaki berusia dalam lingkungan 40-an memperkenalkan diri sebagai anggota kumpulan kongsi gelap.

Dua lagi hanya menanti di dalam kenderaan itu.

Gempar BERAPI!!! Rashid Sidek Mengundang PADAH? Presiden BAM Nyatakan Ini.. Jom Terjah!!!

Foto
MAHALEEL berang dengan kenyataan Rashid.
Kuala Lumpur: “Siapa ludah siapa? Rashid Sidek menandatangani kontrak bersama sebuah kelab di India sedangkan terikat dengan kami dari Januari 2013 hingga Disember 2014,” kata Presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM) Tan Sri Tengku Mahaleel Tengku Ariff yang berang tindakan jurulatih kebangsaan itu meletak jawatan atas alasan tidak sesuai bekerja dengan sistem baru diperkenal badan induk itu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.