Hangat!!! Kisah Sebenar PU Yeop Tertinggal Anak 8 Tahun Di Stesen Minyak R&R Gurun.. Jom Terjah!!!


IPOH - [DIKEMASKINI] "Ketika kami sampai di R&R itu, dia mengadu sakit perut dan nak berhenti buang air, maka saya pun berhenti. Selepas dia keluar dari kereta ke tandas, entah macam mana tidak lama selepas itu, saya terlupa hal dia yang belum masuk kereta dan teruskan perjalanan.

Mungkin kerana terlalu memikir selepas itu saya ada ceramah di Kuala Kangsar," kata pendakwah PU Yeop mengimbas insiden beliau tertinggal anaknya, Muhammad Iskandar Zulqarnain, 8,  di sebuah stesen minyak di Kawasan Rehat & Rawat (R&R) Lebuh Raya Utara Selatan di Gurun, Kedah, Ahad lalu.

Akhirnya!!! Krisis Tebusan Sebuah Kafe Di Sydney Berakhir Dengan Tiga Terbunuh.. Jom Terjah!!


SYDNEY: Dua tebusan dan seorang lelaki bersenjata kelahiran Iran terbunuh apabila polis Australia menyerbu masuk ke dalam sebuah kafe bagi menamatkan pengepungan lebih 16 jam apabila suspek menawan 17 orang sebagai tebusan.

Polis berpakaian pasukan SWAT membaling bom tangan dan melepaskan tembakan, mengakibatkan kedengaran bunyi bising tembakan dan percikan di kafe berkenaan terletak di tengah bandar terbesar di Australia itu selepas sejumlah kakitangan dan pelanggan berjaya melarikan diri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.