Aduhai!!! (Gambar2) YDP PAS Kota Bharu Diajak Sertai DAP Oleh Lim Kit Siang, Ini Jawapan Dato' Wan Abd Rahim.. Jom Terjah!!!Yang Dipertua PAS Kota Bharu, Dato’ Wan Abd Rahim Wan Abdullah dipercayai telah menolak pelawaan Penasihat DAP, Lim Kit Siang untuk menyertai parti itu.
Beliau berkata penolakan itu bukan bererti beliau tidak suka terhadap DAP, tetapi mempunyai tugasan politik tertentu pada masa depan.
“Maaf Kit..Saya telah memutuskan untuk menolak jemputan anda.

BERAPI!!! Inilah Punca Penyebab Penganjur Nothing2Hide Lepaskan Semua Jawatan Dalam Umno.. Jom Terjah!!!

Ketua Pemuda Umno Kluang, Datuk Khairul Anwar Rahmat yang sebelum ini menganjurkan program #Nothing2Hide, meletakkan semua jawatannya dalam parti itu "bagi meneruskan kerja-kerja kemasyarakatan di dalam dan luar negara serta perluasan operasi korporat firma" milik beliau.

Dalam kenyataan dikeluarkan hari ini, Khairul yang pernah berkhidmat sebagai wartawan di Berita Harian berkata keputusan berkenaan diambil selepas mendapat restu daripada ibu serta mengadakan perbincangan mendalam bersama ahli keluarga.

PULAK!!! Punca PM Haji Najib Bakal Tumbang Terserlah, Jom Terjah!!!


Presiden Umno Datuk Seri Najib Razak mengumumkan penangguhan pemilihan parti itu yang sepatutnya berlangsung tahun depan. Najib berkata, pemilihan itu ditangguhkan selama 18 bulan.

Laporan Astro Awani menyebut, Najib berkata ia bagi memberi peluang kepada Umno untuk berkhidmat kepada rakyat dan mengukuhkan parti."‎Pemilihan parti tahun hadapan akan ditangguhkan selama 18 bulan. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.