HOT Video!!! Penumpang Kapal Terbang Turut Disajikan Dengan Acara Tari Menari Dalam Pesawat.. Apa Kes Nie!!!
Melihat tari India film-film Bollywood adalah hal biasa. Tapi tari India yang disajikan dalam penerbangan adalah sesuatu yang jarang terjadi.  Itulah yang dilakukan perusahaan penerbangan Finnair. Tarian di kabin pesawat dirakam lalu dimasukkan ke YouTube. Kemudian terjadi kegemparan.

Penumpang pesawat Finnair dari Helsinki ke New Delhi, sangat terkejut ketika staf pesawat turut merayakan 63 Hari Republik India.
Di video, menunjukkan para penari tersenyum menghibur penumpang. Hal itu telah menjadi hit di YouTube, menerima lebih dari setengah juta hits dalam satu hari.

Kaartinen Helena, pramugari yang datang dengan idea, terkoordinasi latihan dan bahkan meminta bantuan seorang teman bekas pramugari di Mumbai, yang sekarang menjadi guru Bollywood. Kaartinen mengatakan kepada New York Times: "Ini adalah cara yang baik untuk menunjukkan rasa hormat." 
Dia mengatakan ia ingin menunjukkan bahawa   penumpang kapal terbang India itu tahu sesuatu tentang budaya mereka.

Video itu dirakam pada penerbangan 17 Januari 2012 dan upload pada tanggal 26 Januari untuk menandai Hari Republik India.

Panas 18SX!!! Mengandung Punya Hal, Isteri Pelawak Tersohor Ini Sanggup Tayang Perutnya Yang Membulat???SERBA-SERBI tentang anak itu anugerah. Malah, semasa anak masih dalam perut lagi ibu bapa sanggup melakukan apa demi menyambut cahaya mata yang bakal lahir. Sekarang pula sudah menjadi satu trend, bila sarat mengandung sahaja ada sesi ambil gambar perut. Ada pula orang yang kata wanita mengandung itu ialah wanita yang paling seksi di dunia. 

Maka terkebil-kebil dan terliur pula Diva nak mengandung bila tengok gambar-gambar kebahagiaan pelawak tersohor Harith Iskandar dan isterinya, Jezamine Lim yang sedang sarat mengandung. Fuhh! Cantik dan seksi sekali perut puan doktor berkenaan. Dapat juga dibayangkan betapa cantik dan bermakna sungguh bayi di dalam perut Jezamine itu. 

Gambar2 Lagi DI SINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.