HOT!! Inilah WAJAH Suspek Cabul Dalam LRT Yang Berjaya DitangkapKUALA LUMPUR - Selepas lebih dua bulan membuat intipan terhadap seorang lelaki yang disyaki mencabul kehormatan seorang penumpang wanita di dalam perkhidmatan Transit Aliran Ringan (LRT) dari Stesen Pasar Seni ke Stesen Masjid Jamek pada 14 Disember lepas, akhirnya suspek itu ditahan Sabtu lepas.

TERKINI!!! Rayuan Tian Chua Ditolak, Apa Tindakan Seterusnya??
SHAH ALAM - Mahkamah Tinggi Shah Alam sebentar tadi, menolak permohonan rayuan Ahli Parlimen Batu, Tian Chua untuk mengetepikan sabitan dan hukuman denda RM3,000 kerana mengaibkan pegawai polis, empat tahun lalu.

Pesuruhjaya Kehakiman, Datuk Abdul Karim Rahman dalam keputusannya berkata, mahkamah mendapati keputusan Mahkamah Sesyen Petaling jaya adalah selamat dan dikekalkan.

ISU RM 3 Juta: Ahli Parlimen Baling Teruskan LangkahSHAH ALAM - Ahli Parlimen Baling, Datuk Seri Abdul Azeez Rahim tiba jam 9.30 pagi tadi di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Shah Alam  untuk membuat laporan polis berkaitan dakwaan menerima bayaran RM3 juta bagi kerja rundingan berkaitan projek terowong bawah laut Pulau Pinang. 

PANAS... Inilah Jawapan SayaDakwaan rakaman ucapan saya itu adalah karut, mengarut dan fitnah ke atas diri saya, malah juga secara langsung dan sengaja ke atas parti PAS yang sejahtera daripada terlibat dalam perkara yang diharamkan oleh Islam termasuk memakan rasuah politik UMNO atau membuntut di ekor DAP.
Ia hanya sampah yang tidak layak dimakan kecuali oleh pelahap fitnah seperti PAN dan sekutunya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.